Adjuster / Tensioner

  • BONOVO Undercarriage Parts Track Adjuster Assy Track Tensioner

    BONOVO Bagean Undercarriage Lacak Adjuster Asyur Track Tensioner

    Track adjuster utawa tensioner uga diarani track adjuster silinder sing digunakake menyang excavator lan bulldozer. Penyesuaian Track Bonovo kasedhiya kanggo kabeh merek lan model excavator, Hitachi, Komatsu, Caterpillar lan jinis regulator crawler excavator liyane kanthi rega kompetitif. Déwan pengatur trek kalebu spring recoil, silinder lan yoke.