Kualitas Tinggi BONOVO Amphibious Excavator Undercarriage Swamp Amphibious Pontoon

Katrangan singkat:

Penggali amfibi dirancang khusus kanggo makarya ing wilayah rawa, lahan basah, banyu cethek lan kabeh jubin empuk kanthi kemampuan ngambang ing banyu. Ponton / amfibi amfibi BONOVO sing apik wis ditrapake kanggo ngilangi lempung sing sithik, ngresiki parit sing dibuwang, mbusak kayu, rawa lan operasi banyu cethek ing endi penggalian standar tradisional duwe watesan.

Aplikasi:
Kanthi pontoon / mobil amfibi BONOVO, kita wis buktiake marang para pelanggan kanthi kinerja efektif ing bidang-bidang ing ngisor iki:
1) Mbusak lahan rawa ing wilayah pertambangan, perkebunan lan konstruksi
2) Pemugaran lan reklamasi lahan basah
3) Nyegah banjir lan ngendhaleni
4) Proyek pangalihan banyu
5) Transformasi uyah-alkali lan lahan sing ngasilake kurang
6) Mendalaman saluran, saluran kali lan cangkem kali
7) Mbusak Danau, garis pantai, kolam lan kali
8) Nggali parit kanggo mbikak lan masang pipa minyak & gas
9) Irigasi banyu
10) Bangunan lanskap lan pangopènan lingkungan alam


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pabrik Spesialis Produk Amfibi

Katrangan Produk

Mekanisme Spud lan Hidraulik digabungake ing ponton pontoon tertutup, sing dipasang ing loro-lorone excavator amfibi. Tenaga hidrolik bisa digunakake kanggo ngontrol posisi miring utawa munggah-mudhun. Dawane ditemtokake dening ambane area kerja. Spuds dipasang nalika digunakake, banjur dilebokake ing lumpur kanthi mekanisme hidrolik. Panggunaan spuds bakal nambah stabilitas operasi peralatan ing banyu.

image016
image021

Bahan Pontoon digawe saka bahan khusus kapal AH36 lan paduan aluminium 6061T6 kanthi bahan kekuatan tinggi. Perawatan anti-korosi nggunakake teknologi sandblasting lan shot-blasting, sing bisa nambah umur panggunaan kanthi efektif.

Desain struktural sing cukup lan winates

analisis elemen uji coba ngrusak ing situs njamin kapasitas prewangan lan keamanan Pontoon.

Pontoon Retractable minangka fitur unik saka BONOVO Amphibious Undercarriage. Iku tegese jarak bisa diatur kanthi otomatis ing antarane rong pontoon ing sawetara tartamtu. Balok sing dilengkapi sistem kontrol hidrolik, gampang dioperasikake kanthi aman. Sajrone kerja konstruksi, yen ana lingkungan kerja sing sempit, pontoon ing jarak antarane bisa minimal nalika kerja. Kanthi fungsi nyetel ruang, kita bisa mbantu ningkatake stabilitas sasis lan ningkatake efisiensi kerja para pelanggan.

image023
image028

Sawise rantai digunakake sajrone sawetara wektu, nada bakal mundhak amarga saka bushing pin, sing bakal nggawe kabeh rantai dadi luwih dawa lan nyebabake ngeculake rantai utawa lunyu nalika mlaku. Iki bakal mengaruhi operasi kasebut kanthi serius. Piranti sing ngencengi bisa nggawe pin rantai lan untu gir nyopir kanthi bener kanthi nyetel posisi sprocket. Pengencangan bolt minangka konfigurasi standar ponton kita. Pengetatan silinder luwih gampang tinimbang ngencengake bolt, sing bisa nyetel imbangan lan njamin mlaku luwih stabil lan efisien.

image034

Bidang Aplikasi

Ngilangi rawa rawa ing pertambangan, perkebunan lan konstruksi area pemulihan lan reklamasi lahan basah

Pencegahan lan pengendalian banjir Proyek pangalihan banyu Transformasi banyu saline lan lemah panen Pendalaman saluran, saluran kali lan cangkem kali Mbusak Danau, garis pantai, kolam lan kali

Nggali parit kanggo mbikak lan masang banyu pipa minyak & gas

irigasi

Bangunan lanskap lan pangopènan lingkungan alam

Parameter Excavator Amfibi 20T

image053
image055
image054
image059
image058
image061
image062

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu luwih disenengi kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita