BONOVO DIGDOG DG12 Mini Excavator kanthi macem-macem lampiran

Katrangan singkat:

DG12 mini Excavator kanthi struktur swiwi cilik sing tanpa tailless lan opsi shift sisih boom, sing bisa digunakake kanggo operasi ruang sempit
rotasi tanpa buntut, sasis sing bisa ditarik, ledakan cacat, konfigurasi kelas pertama, sistem operasi pilot beban, jalur karet sing bisa diganti, mesin impor, standar perlindungan lingkungan (Euro 5 lan EPA4)


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

DG12 mini Excavator kanthi struktur swiwi cilik sing tanpa tailless lan opsi shift sisih boom, sing bisa digunakake kanggo operasi ruang sempit

rotasi tanpa buntut, sasis sing bisa ditarik, ledakan cacat, konfigurasi kelas pertama, sistem operasi pilot beban, jalur karet sing bisa diganti, mesin impor, standar perlindungan lingkungan (Euro 5 lan EPA4)

Spesifikasi DG12

dg12新

Babagan Bobot

Kepiye cara sampeyan ngeterake excavator? Priksa manawa ora angel banget kanggo persiyapan sing arep digunakake. Yen ora, sampeyan bakal nyuda kendharaan sing gedhe banget, utawa ora bakal bisa ngalih excavator babar pisan.

2
Model mesin No. DG12
Jinis trek Trek karet
Mesin bobote 2315 pon / 1050kg
Kapasitas Ember 0,02m3
Tekanan Sistem 16Mpa
Maks. kemampuan kelas 300
Maks. Pasukan Penggali Bebek 14KN
Jinis operasi Tuas mekanik 

Parameter Sakabèhé DG12

Babagan Ukuran:

Kabeh mini excavator luwih cilik tinimbang ukurane, nanging ana macem-macem ukuran ing kategori mini. Sawetara bisa uga isih gedhe banget kanggo pakaryan sampeyan, dene sing liyane isih cilik.

Kanggo nemtokake ukuran excavator sing dibutuhake, sampeyan kudu ngevaluasi papan kerja. Excavator kudu bisa cocog karo area sing kudu dikerjakake. Iki tegese kudu bisa manuver kanthi bener, ora cukup.

Nalika ndeleng ukuran, pikirake dhuwur, jembaré, lan dawa. Yen ora, sampeyan bisa uga duwe dimensi sing ora bisa digunakake.

Mesin Model KUBOTA D722
  Kapindahan 0,854L
  Jinis Banyu digawe adhem diesel 3 silinder
  Maks. Daya / rmp 10,2 kw / 2500rpm
  Maks. Torsi(N.m/ r / min) 51.9Nm / 1600r / min
Sakabèhé Ukuran Panjang Sakabèhé 2120mm
  Jembar Sakabèhé 930mm
  Dhuwur umume 2210mm
  Lebar sasis 930mm
  Sasis ndhuwur reresik lemah 370mm
  Dhuwur kabin 2210mm
     
Agul-agul Jembar 930mm
  Dhuwur 235mm
  Maks. Angkat agul-agul dozer 325mm
  Maks. Ambane agul-agul dozer 175mm
Sistem hidrolik Jinis pompa Pompa gir
  Pamindahan pompa 18L / Min
Kapasitas Cairan Sistem hidrolik 15L
  Tangki bahan bakar 11L
Motor Motor lelungan Eaton 310
  Motor ayunan KERSEN

Babagan Panjang Tangan

Penggali sing beda-beda teka kanthi tangan sing beda. Amarga lengen minangka salah sawijining bagean penting saka excavator, priksa manawa bakal bisa digunakake kanggo apa sing sampeyan butuhake.

Coba project lan workspace sampeyan. Apa lengen standar bakal nggawe trik? Yen ora, golek ukuran sing cocog kanggo sampeyan.

Lengen Excavator kasedhiya ing ukuran dawa lan dawa. Iki ngidini jangkauan sing luwih dawa lan dhuwur dump sing luwih dhuwur.

Sampeyan ora bakal menehi hasil apik yen excavator ora bisa nggayuh kontainer sing kudune mbuwang, mula priksa manawa ukurane cocog.

Kisaran kerja

Maks. Dhuwur Ngurangi 2600mm
  Maks. Dhuwur Mbuwang 1800mm
  Maks. Ambane jero 1700mm
  Maks. Ambane nggali vertikal 1600mm
  Maks. Radius Digig 2900mm
  Min. Swing Radius 1250mm
  Radius Swing Tail 795mm
3

Macem-macem lampiran kanggo pilihan sampeyan

Variety of attachments for your choices

Demostrasi lampiran - Breaker / Sampeyan bisa milih lampiran sing cocog kanggo proyek tartamtu.

Aplikasi

Rincian Produk: Saben Detil Cilik Nyumbang kanggo Beda Gedhe!

- Mesin Yanmar emisi Euro 5

- Joystick pilot hidraulik sing ana ing loro-lorone kursi nggawa operasi sing luwih kepenak

- Besi cor besi padat ganda menehi bobot awak sing luwih stabil

- Swing boom bisa ndhukung operator supaya bisa kerja ing njero ruangan lan ruangan

- Geser sing bisa ditolak nawakake fungsi panyesuaian, gampang kanggo transportasi

Sertifikat

Paket & Pengiriman

Prosedur Pesenan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lan liya-liyane. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo para excavator lan dozer. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu luwih disenengi kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita