PEMECAH

  • BONOVO BOX BREAKER hydraulic breaker hammer rock breaker of Various excavator

    BONOVO BOX BREAKER breaker hidrolik hammer rock breaker saka macem-macem excavator

    Struktur Breaker Box Bonovo yaiku cangkang cangkang kasebut nutupi awak palu, lan cangkang kasebut dilengkapi bahan damping, sing ngasilake buffer ing antarane awak palu lan cangkang lan uga nyuda geter operator. Kauntungan saka Breaker Box Bonovo yaiku bisa nyedhiyakake perlindungan sing luwih apik kanggo awak palu, swara sithik, nyuda geter operator, lan uga ngatasi masalah cangkang longgar. Iki uga tren utama lan pangembangan pasar global.
  • BONOVO side breaker Excavator Hydraulic Breaker Hydraulic Hammer for various excavator types

    Breaker sisih BONOVO Excavator Hydraulik Breaker Hydro Hammer kanggo macem-macem jinis excavator

    Breaker Side Bonovo umume digunakake kanggo ngethok pucuk gunung lan papan penambangan, gampang didandani lan dirawat.
    Struktur kasebut cukup sederhana, ora gampang disfungsi. Mula, sisih sing paling ndhuwur lan pemecah kothak luwih gampang dijaga.
  • BONOVO custom built top breaker and spare parts for machine

    BONOVO custom breaker ndhuwur lan alat ganti kanggo mesin

    Pemecah Bonovo Top biasane digunakake kanggo pembongkaran omah. Desain unik lan kontrol aliran sing tepat njamin kondisi kerja sing paling apik.
    Bonovo Top Breaker minangka palu perkusi kuat sing dipasang ing alat pengali. Pemecah BONOVO sing dioperasikake kanthi kinerja sing paling apik dirancang kanggo mbantu entuk nilai paling saka peralatan. Kanthi macem-macem model sing cocog karo setir, backhoes, lan excavator, sampeyan bakal nemokake breaker kanggo ngrampungake konstruksi sampeyan. quarry lan produksi bejat kabutuhan.