DIGGING

  • Bonovo original design customizable general-duty excavator bucket for attachments business

    Desain asli Bonovo ember ekskavator tugas umum kanggo bisnis lampiran

    Ember Tugas Umum Bonovo digunakake ing operasi tugas ringan kayata penggalian lan pemuatan bumi, pasir, watu lan kerikil sing longgar, lsp. Kapasitas gedhe, baja struktural kekuatan dhuwur lan adaptor ember canggih bisa ngirit wektu operasi lan nambah efisiensi kerja.
  • BONOVO custom built mini excavator bucket for wholesale and retail

    Ember excavator mini khusus BONOVO kanggo Grosir lan Eceran

    Dirancang kanggo digging mini excavator. Macem-macem merek excavator lan backhoe loader bisa dicocogake kanthi sampurna. Utamane digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan bahan sing cukup kasar kayata rereget, loam, kerikil lan lempung.
  • Bonovo severe-duty bucket quarry bucket for digging in severe ground conditions where rock is prevalent

    Ember quarry ember tugas abot Bonovo kanggo ndhudhuk kahanan lemah sing parah, ing endi watu kasebut umume

    Bonovo Severe Duty Ember nduweni fitur: Kokoh lan awet; baja tahan tahan NM400 utawa Hardox dhuwur digunakake kanggo nggawe piring agul-agul utama, pelat agul-agul lan piring penguat saka pelat dasar. Pelat penguatan, piring pengawal sisih, piring proteksi lan adaptor ember khusus sing diadopsi, sing bisa ningkatake resistensi ember sing abresif lan mlengkung.
    Aplikasi: Kanggo ndhudhuk lemah sing angel kanthi puing-puing sing angel utawa ngemot puing-puing lan kerikil, ngemot ember agresif ing aplikasi sing kasar banget kayata rock abot. Ember nyedhiyakake proteksi nyandhang level sing luwih dhuwur kanggo umur luwih dawa ing aplikasi sing kasar banget.
  • Bonovo high performance excavator general duty digging bucket for earthmoving

    Kinerja penggalian kinerja tinggi Bonovo minangka ember penggalian tugas umum kanggo Earthmoving

    Ember Penggali Tugas Umum sing digunakake ing operasi tugas ringan kayata penggalian lan pemuatan utawa bumi, pasir, watu lan kerikil sing longgar, lsp. Kapasitas gedhe, baja struktural kekuatan dhuwur lan adpet ember sing maju bisa ngirit wektu oprasi lan nambah efisiensi kerja, sambatan Opsional pojok kasedhiya. ganti luwih saka 1 nganti 80 ton mesin. Diproduksi supaya cocog karo mesin inang.
  • Bonovo factory direct sale extreme-duty bucket rock bucket for digging soft rock

    Pabrik Bonovo langsung adol ember batuan ember sing gedhe banget kanggo nggali watu alus

    Aplikasi Bonovo Extreme Duty Ember kanggo mbukak watu lan mineral sing angel sawise bledosan. Dirancang khusus kanggo penggalian terus-terusan bahan sing paling kasar, ing kahanan sing paling abot. Bonovo Extreme Duty Ember digawe kanggo ngluwihi kabeh ember rock tradisional. Ember kuat iki duwe paket nyandhang paling lengkap lan inovatif sing wis dipasang ing ember.