Majelis Plate Balap Sepatu Balap Excavator BONOVO Bunderan

Katrangan singkat:

Bonovo Bisa Nyedhiyakake Sampeyan macem-macem Suku Bawah Gugah Kanggo Akeh Mesin Excavator lan Mesin Caterpillar Liyane. Karo Sepuluh Taun Pengalaman Pakaryan Ngupayakake Kasempurnaan Ing Saben Proses, Bonovo Terus Nyedhiyakake Quantity Akeh Bagian Bagean Nganggo Kuda Karo Kinerja Biaya Paling Global.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

undercarriage banner2

Spesifikasi Sakabèhé

Materi 25MnB
Rampung Gamelan
Werna Ireng utawa kuning
Pitch 135mm
Lamaran Excavator, Loader, Bulldozer.etc.
Atose lumahing HRC37-49

Merek referensi lan model

Komatsu

PC40, PC60-5-6-7, PC100, PC120, PC130, PC240, PC200-1-3-5-6, PC220-1-3-5, PC300-3-5, PC4001-3-5, D20, D30, D31, D50, D60, D75, D80 (D85), D155

Hitachi

EX40, EX60, EX150, EX100M, EX100, EX120, EX150, EX200-1-2-3, EX300-1-3-5, EX400, UH08, UH07

Caterpillar 

E110B, E200B (E320), E240 (MS180), E300B, E330, D3C, D5, D5B, D5D, D6C, D6D, D6H, D7G, D8K, D8N, D9

Daewoo

DH220, DH280, R200, R210

Kato

HD250, HD400 (HD450), HD500, HD550, HD700 (HD770), HD800, HD820, HD850, DH880, D1020, HD1220 (HD1250), HD1430, DH1880 

Kobelco

SK07N2, SK07-7SK200, SK220, SK300, SK320

Sumitomo

SH120, SH200, SH280, SH300, SH400 

Mitsubishi

MS110, MS120, MS180

Samsung

SE55, SE210

Ditrapake kanggo kabeh mesin jinis trek

applications (3)
Applications

Kepiye Cara Milih Sisih Sepatu kanthi Wicaksana?
Lengkapi mesin sampeyan kanggo ngatasi kahanan lingkungan tartamtu, nggunakake sepatu paling sempit sing isih bisa nyedhiyakake flotasi lan fungsi sing cukup.

Sepatu sing sempit banget bisa nyebabake mesin teles. Sajrone puter, mburi mburi slide mesin, nyebabake material sing akeh dipasang ing ndhuwur permukaan sepatu sing banjur tiba ing sistem link-roller nalika mesin terus obah. Materi sing dikemas kanthi ketat sing dipasang ing pigura roller bisa nyebabake nyuda link amarga link ngusapake bahan sing wis dikemas, sing uga bisa nyebabake roller operator mandheg muter;
Nanging, sepatu sing rada jembar bakal menehi flotasi sing luwih apik lan kurang nglumpukake materi amarga bahan kasebut luwih adoh saka sistem link-roller. Nanging yen sampeyan milih sepatu sing amba banget, bisa ditekuk lan bisa kokain luwih gampang, nyebabake kabeh komponen bisa nambah, bisa nyebabake sendhi garing sing durung wayahe, lan bisa uga ngeculake hardware sepatu.

Paket LCL

Gudang & Simpenan

Kiriman

物流打包

Kaping pisanan tuku saka China? Priksa prosedur pesenan iki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita