Desain asli Bonovo ember ekskavator tugas umum kanggo bisnis lampiran

Katrangan singkat:

Ember Tugas Umum Bonovo digunakake ing operasi tugas ringan kayata penggalian lan pemuatan bumi, pasir, watu lan kerikil sing longgar, lsp. Kapasitas gedhe, baja struktural kekuatan dhuwur lan adaptor ember canggih bisa ngirit wektu operasi lan nambah efisiensi kerja.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ember Tugas Umum Bonovo digunakake ing operasi tugas ringan kayata penggalian lan pemuatan bumi, pasir, watu lan kerikil sing longgar, lsp. Kapasitas gedhe, baja struktural kekuatan dhuwur lan adaptor ember canggih bisa ngirit wektu operasi lan nambah efisiensi kerja.

Parameter tonase umume digunakake:

Tonnes

Jinis Ember

Jembar

GET

Untu

Pin Ember

Bobot

12T

Ember Ngeduk GP

36 "- 915mm

 Seri J250

5 pcs

Kalebu

405KG

15T

Ember Ngeduk GP

42 "- 1067mm

 Seri J250

6 pcs

Kalebu

570KG

20T

Ember Ngeduk GP

48 "- 1220mm

 Seri J350

6 pcs

Kalebu

910KG

25T

Ember Ngeduk GP

48 "- 1220mm

 Seri J400

6 pcs

Kalebu

1130KG

30T

Ember Ngeduk GP

54 "- 1372mm

 Seri J450

5 pcs

Kalebu

1395KG

Proses Produksi:

Bahan baku:  Kasedhiya akeh jinis piring baja: Q345, NM400, HARDOX, lsp. Bahan kasebut bakal ditliti kanthi kualitas nalika dikirim menyang bengkel.

1608190809(1)
1608190890(1)

Nglereni:  Kita duwe rong jinis mesin pemotong: mesin pemotong kontrol numerik lan mesin pemotong kontrol plasma numerik. Sing bekas digunakake kanggo nglereni piring baja kanthi kekandelan luwih saka 20mm, lan sing terakhir digunakake kanggo motong piring baja kanthi ketebalan kurang saka 20mm

Plat-piring baja kabeh dipotong ing saben bagean ember miturut gambar, banjur bagean kasebut bakal dipoles lan dikirim menyang area mesin.

1608192493
xialiaoji

Area Mesin:

--Drilling & Mboseni 

-Mainly bor bolongan ing bushing lan sisih nglereni.

-A diameter diameter jero sing akurat kanggo nggawe pin supaya cocog karo bushing kanthi sampurna.

1608193036(1)
1608193111(1)

--Milling 

-Piring flange prosesi (excavator CAT lan Komatsu luwih saka 20 ton ember bakal nggunakake piring flange).

1608193141

--Sampeyan

-Gawe alur ing piring baja kanggo nambah area las lan priksa manawa las luwih padhet.

Beveling

Keuntungan las:

Welding Area-Paling apik kanggo kauntungan

-Bonovo nggunakake mesin las terlindung gas karbon dioksida lan kawat fluks, sing disesuaikan karo posisi apa wae ing ruang. Las multi-pass lan las multi-lapisan kabeh fitur.

-Adaptor lan pinggiran agul-agul kalorone wis digawe panas sadurunge ngelas. Suhu dikontrol cukup antara 120-150 ℃

-Tegangan las dikelola ing 270-290 volt, lan arus dijaga 28-30 amp kanggo njamin stabilitas proses las

-Wolder pengalaman duwe trampil teknis kanthi tangan dobel, sing nggawe lapisan las entuk bentuk skala iwak sing anggun

222
555
666
777
888

Keuntungan blasting shot:

1. Copot lapisan oksida permukaan produk

2. Ngeculake kekuwatan las sing digawe nalika ngelas

3. Nambah adhesi cat lan nggawe cat luwih kuat ing piring baja.

shot blasting
1608539208

Pengawasan

Saka bahan mentah nganti produk rampung, kabeh proses ana ing pemeriksaan kualitas ketat kalebu deteksi cacat, inspeksi las, inspeksi ukuran struktur, inspeksi permukaan, inspeksi lukisan, inspeksi perakitan, inspeksi paket, dll

tewt
wqrwr
SPH]QN])9H61FC(HGZL}QIO
fgwqrf
rwqfwe
Order Procedures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita