ARM & BOOM PANJANG LONG

  • LONG REACH ARM &BOOM

    ARM & BOOM PANJANG LONG

    Bonovo Two Section Long Reach Boom and Arm minangka jinis Boom and Arm sing paling populer. Kanthi Ndhuwurake boom lan lengen, bisa digunakake ing kahanan kerja sing paling dawa. Lengan & boom tekan rong bagean kalebu: Boom dawa * 1 , Lengan dawa * 1, ember * 1, silinder ember * 1, H-Link & I-Link * 1 set, pipa & selang.