MEKANIKAL

  • BONOVO OEM service mechanical concrete pulverizer for attachments business

    Pulverizer beton mekanik layanan BONOVO OEM kanggo bisnis lampiran

    Pulovoer Beton Mekanik Bonovo gampang ngrusak beton sing dikuatake lan dipotong karo struktur baja ringan sing ngidini bahan bisa dipisahake lan didaur ulang, lan kanthi bebarengan, ngidini penanganan materi sing luwih gampang. Efek ing tembok bata sing dikiatake lan ora dikiatake lan Masonry, langit-langit, kolom, tangga lan saben bagean beton.