Mini Excavator 1 Ton - ME10

Katrangan singkat:

Mini excavator, sing bisa uga dikenal minangka tukang gali mini sing bisa nulungi gaweyan konstruksi industri lan komersial dadi luwih gampang. Biasane mulai saka 1 ton nganti 10 ton, mini excavator iki menehi sampeyan kemampuan kanggo nggedhekake produktivitas lan uptime ing kahanan kerja paling angel lan paling diwatesi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Diagram Khusus ME10

1
2
3
4
Spesifikasi
Bobot Mesin 882kg
Kapasitas Ember 0,025m3
Jinis Ember Backhoe
Kekuwatan 8,6kw
Parameter
Tapak rodha 770mm
trek dawa sakabèhé 1090mm
Reresik lemah 380mm
Radius ayunan buntut 733mm
Lebar undercarriage 946mm
Jembar trek 180mm
Dhuwur trek 320mm
dawa sakabèhé 2550mm
dhuwur sakabèhé 1330mm

Parameter Sakabèhé ME10

5
Range Operasi
Max Digging Radius 2400mm
Ambane nggali maksimal 1650mm
Dhuwur Ngedhot Maks 2490mm
Dhuwur Mbusak Max 1750mm
Max Digging ambane jejeg 1400mm
Radius ayunan mini 1190mm
Max Dozer mundhak dhuwur 325mm
Max Dozer agul-agul digging dhuwur 175mm

Lokakarya Kita

Aplikasi - Penggalian cilik lan mikro cocog kanggo proyek skala cilik kayata rekonstruksi kutha, lahan pertanian lan konservasi banyu lan konstruksi ing macem-macem wilayah sempit.

Mini excavator yaiku mesin sing bisa digunakake kanthi macem-macem panggunaan, kayata penggalian, perisakan lan earthmoving. Ana macem-macem ukuran lan kekuwatan, gumantung saka pakaryan sing bakal ditindakake lan migunani banget nalika nindakake tugas tani. Sembarang trenching, digging, demolition, leveling, excavation, drilling, bangunan, konstruksi, ngangkut utawa kegiatan liyane sing gegandhengan dibutuhake ing omah utawa ruang komersial sampeyan, utawa bisa uga dadi lahan kosong, sampeyan bisa mikir nggunakake excavator mini sing cocog proyek iki.

 

Sertifikat Kita

Paket & Pengiriman

FAQ:

Mini Excavator Sampeyan Pira?

Sampeyan kudu mesthi mbandhingake nalika ndeleng rega mini excavator. Bandhingake kabeh spesifikasi sing ana karo saben penggalak.

Regane beda-beda gumantung karo akeh faktor. Priksa manawa sampeyan ngerti manawa sampeyan pengin menehi hasil sing paling apik.

Coba jeneng merek, lampiran apa wae sing kalebu, suwene babar pisan excavator kasebut.

Opsi apa wae sing paling cocog kanggo sampeyan, njaluk sales profesional, keahliane bakal menehi wangsulan sing bener. Sampeyan bakal seneng duwe excavator dhewe!

Prosedur Pesenan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu luwih disenengi kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita