BONOVO Undercarriage Parts Excavator Top Roller Carrier Roller sk45 sk200-5 sk200-8 sk210

Katrangan singkat:

Proses perakitan kanthi tliti kanthi klompok segel ngambang sing bermutu lan andal, bisa nggayuh sealing lan rotasi pelinciran sing sampurna.


  • Rega: US $ 40 ~ 6000 / Potong
  • Min. Jumlah Pesenan: 1 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 1000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Lianyungang
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    undercarriage banner2

    Informasi Produk:

    Materi

    5OMPUN / 40Mn2

    Rampung

    Gamelan

    Werna

    Ireng utawa kuning

    Teknik

    Forging casting

    Atose lumahing

    HRC50-56, jerone: 4mm-10mm

    Kaluwihan:

    1. Liwat proses pemadam kebakaran kanggo njamin sifat mekanik sing apik banget, kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang unggul kanggo mlengkung lan rusak.

    2. Kekerasan permukaan HBN460 kanggo nyuda nyuda lan umur luwih dawa, nambah nilai kanggo produk sampeyan luwih akeh kanthi bisnis kanthi maksimal kekiatan produk sampeyan.

    3. Desain sing tepat, diprodhuksi kanthi tliti kanggo ndandani kapasitas muatan sing abot kanthi gampang nganti 50 ton tanpa kompromi fungsi ekskavator sing bisa dipercaya, kinerja biaya tinggi, layanan kualitas. Produk, pilihan sing paling apik.

    Gambar Manufaktur / Struktur

    Structure

    Referensi Model

    Kanggo komatsu
    PC20-7 PC30 PC30-3 PC3O-5 PC30-6 PC40-7 PC45 PC45-2 PC55
    PC120-6 PC130 PC130-7 PC200 PC200-1 PC200-3 PC2OO-5 PC200-6 PC200-7
    PC200-8 PC210-6 PC22O-1 PC22O-3 PC22O-6 PC22O-7 PC22O-8 PC27O-7 PC202B
    PC220LC-6 PC22OLC-8 PC240 PC300 PC300-3 PC300-5 PC300-6 PC300-7 PC300-7K
    PC300LC-7 PC350-6 / 7 PC400 PC400-3 PC400-5 PC400-6 PC400lc-7 PC450-6 PC450-7
    PC600 PC650 PC75O PC800 PC11OO PC1250 PC2000    
    D20 D31 D50 D60 D61 D61PX D65A D65P D64P-12
    D80 D85 D155 D275 D355        
    Kanggo HITACHI
    EX40-1 EX40-2 EX55 EX60 EX6O-2 EX60-3 EX6O-5 EX70 EX75
    EX100 EX110 EX120 EX120-1 EX120-2 EX120-3 EX12O-5 EX130-1 EX200-1
    EX200-2 EX200-3 EX200-5 EX220-3 EX22O-5 EX270 EX300 EX300-1 EX300-2
    EX300-3 EX300-5 EX300A EX330 EX370 EX400-1 EX400-2 EX400-3 EX400-5
    EX450 ZAX30 ZAX55 ZAX200 ZAX200-2 ZAX330 ZAX450-1 ZAX450-3 ZAX450-5
    ZX110 ZX120 ZX200 ZX200 ZX200-1 ZX200-3 ZX200-5g ZX200LC-3 ZX210
    ZX210-3 ZX210-3 ZX210-5 ZX225 ZX240 ZX250 ZX270 ZX30 ZX330
    ZX330 ZX350 ZX330C ZX450 ZX50        
    FORCATERPILLER
    E200B E200-5 E320D E215 E320DL E324D E324DL E329DL E300L 
    E320S E320 E320DL E240 E120-1 E311 E312B E320BL E345
    E324 EMO E300B E330C E120 E70 E322C E322B E325
    E325L E330 E450 CAT225 CAT312B CAT315 CAT320 CAT320C CAT320BL
    CAT330 CAT322 CAT245 CAT325 CAT320L CAT973      
    D3 D3C D4 D4D D4H D5M D5H D6 D6D
    D6M D6R D6T D7 D7H D7R D8 D8N D8R
    D9R D9N D9G DIO          
    Kanggo Sumitomo
    SH120 SH120-3 SH200 SH210-5 SH200 SH220-3 SH220-5 / 7 SH290-3 SH350-5 / 7 
    SH220 SH280 SH290-7 SH260 SH300 SH300-3 SH300-5 SH350 SH60
    SH430  
    Kanggo KOBELCO
    SK120-6 SK120-5 SK210-8 SK210LC-8 SK220 SK220-1 SK220-3 SK220-5 / 6 SK200
    SK200 SK200 SK200-3 SK200-6 SK200-8 SK200-5 / 6 SK60 SK290 SK100
    SK230 SK250 SK250-8 SK260LC-8 SK300 SK300-2 SK300-4 SK310 SK320
    SK330-8 SK330 SK350LC-8 SK235SR SK450 SK480 SK30-6    
    Kanggo DAEWOO
    DH200 DH220-3 DH220 DH220S DH280-2 DH280-3 DH55 DH258 DH130
    DH370 DH80 DH500 DH450 DH225        
    Kanggo HYUNDAI
    R60-5 R60-7 R60-7 R80-7 R200 R200-3 R210 R210 R210-9
    R210LC R210LC-7 R225 R225-3 R225-7 R250 R250-7 R290 R290LC
    R290LC-7 R320 R360 R954          
    Kanggo KATO
    HD512 HD 1430 HD512III HD820III HD820R HD1430III HD700VII HD1250VII HD250SE
    HD400SE HD550SE HD1880            
    Kanggo DOOSAN
    DX225 DX225LCA DX258 DX300 DX300LCA DX420 DX430    
    Kanggo VOLVO
    EC160C EC160D EC180B EC180C EC180D EC210 EC210 EC210B EC240B
    EC290 EC290B EC240 EC55 EC360 EC360B EC380D EC460 EC460B
    EC460C EC700 EC140 EC140B EC160B        

     

    Rincian Produksi

    product process
    生产线
    1614742139(1)
    微信图片_20200402171246
    carrier roller (2)
    下单

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita