Warta

  • 4 Tips Praktis Tuku Excavator Mini

    Penggali mini utawa kompak minangka peralatan sing fleksibel ing situs kerja apa wae. Dheweke bisa mlebu wilayah sing ora bisa mesin sing luwih gedhe. Bisa digunakake ing macem-macem tugas. Dheweke luwih gampang ngangkut barang tinimbang alternatif ukuran lengkap. Lan trek karet lan lig ...
    Waca liyane
  • Mini Excavator - Aja nganti ukuran ngapusi sampeyan!

    Penggali mini sing uga dikenal minangka penggalian kompak, ditegesi minangka penggalian hidrolik cilik sing utamane dihargai amarga kemampuane kanggo manuver lan fungsine ing wilayah sing sempit utawa sempit sing ora bisa digali. Wit ...
    Waca liyane
  • Kepiye sampeyan milih excavator sing cocog?

    Excavator dadi mesin konstruksi paling penting ing konstruksi teknik. Nalika milih peralatan sing cocog kanggo proyek penggalian bisa dadi tugas sing mbutuhake wektu, utamane amarga penting banget kanggo milih sing tepat. Sanajan sampeyan wis mutusake usin ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Mini Excavator

    Mini excavator yaiku mesin sing bisa digunakake kanthi macem-macem panggunaan, kayata penggalian, pembongkaran, lan penciptaan bumi. Ana macem-macem ukuran lan kekuwatan, gumantung saka pakaryan sing bakal ditindakake lan migunani banget nalika nindakake tugas tani. ...
    Waca liyane
  • Amphibious Excavator minangka pembantu sampeyan sing bisa nggarap lemah alus lan banyu cethek!

    BONOVO Machinery & Equipment Co., Ltd. Produsen Spesialis Produk Amfibi Babagan Katon ...
    Waca liyane
  • Cara milih ember sing sampurna

    Wis pirang-pirang taun dadi salah sawijining pimpinan pasar manufaktur industri mesin konstruksi, BONOVO mesthi ditakoni macem-macem pitakon karo macem-macem pelanggan, ora preduli sampeyan pangguna pungkasan, dealer utawa mitra OEM, BONOVO bisa njamin manawa saben produk ...
    Waca liyane
  • Pahargyan ing Dina Wanita

    Dina Wanita ing taun 2021 tanggal 8 Maret, Senen. Tanggal 25 wulan lunar kaping pisanan ing Xin Chou Taun (Taun Sapi). Internasional, tanggal 8 Maret 1911, minangka Dina Wanita Kerja Internasional sing kaping pisanan. China wiwit mengeti Dina "8 Maret" ing taun 1922. Mula, ...
    Waca liyane
  • Kepiye Ngukur Dimensi Pemasangan Ember Digger?

    Sawetara panuku kaya pangguna pungkasan, dealer lan distributor bisa uga ora profesional ing ember excavator. Dheweke kudu nduwe pitakon kaya "Cara mriksa kualitas ember excavator?", "Apa sing paling penting kanggo ember excavator?", "Ember Sing Cocog Kanggo Digger / Exc ...
    Waca liyane
  • Tips Efektif Kanggo Urip Nganggo Kandhungan Paling Dhuwur

    Sapérangan pengawasan ing pangopènan lan operasi bakal nyebabake nyandhang komponen ing jeroan mobil. Lan amarga kreta ing ngisor bisa tanggung jawab nganti 50 persen biaya perawatan mesin, iku luwih penting kanggo njaga lan ngoperasikake mesin crawler kanthi bener. Kanthi netepi ...
    Waca liyane
  • 6 tips undercarriage iki bakal ngindhari downtime excavator sing larang

    Undercarriage peralatan abot sing dilacak, kayata excavator crawler, kalebu akeh komponen obah sing kudu dikelola supaya bisa mlaku kanthi bener. Yen undercarriage ora diawasi lan dikelola kanthi rutin, bisa uga nyebabake ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Nggawe Mini Excavator?

    Mini excavator dianggep dolanan dening operator alat abot sawetara dekade kepungkur nalika pertama kali dikenalake, nanging dheweke entuk pakurmatan kontraktor utilitas konstruksi lan profesional kerja situs kanthi gampang dioperasikake, tilas cilik, biaya murah, ...
    Waca liyane
  • Penghargaan saka Tim Bonovo

    Wiwit panyiapan BONOVO tuwuh kanthi cepet saben taun, lan kita nganyarke bangunan kantor saben 2 taun rata-rata. Uga kapasitas produksi wis tikel kaping pindho saben taun. Tim kita percaya tenan manawa BONOVO ora bisa tuwuh kanthi cepet lan terus tanpa dhukungan saka ...
    Waca liyane