LAIN-LAIN

  • BONOVO higher level of wear protection clamshell bucket for construction site

    BONOVO ember perlindungan clamshell perlindungan sing luwih dhuwur kanggo situs konstruksi

    Bonovo Clamshell Ember kanggo excavator yaiku kanggo nangani maneh lan pengerukan bahan.
    Dibagi dadi versi ringan, standar, lan tugas abot lan nampilake rotasi 360 derajat sing disegel, unit kasebut uga kasedhiya kanggo aplikasi lingkungan.
  • BONOVO wear-resistant OEM ODM service long working life crusher bucket

    Layanan OEM ODM tahan lama nyandhang BONOVO umume crusher urip

    Bonovo Crusher Bucket minangka wangsulan inovatif kanggo ngrampungake syarat sing bisa ditindakake saiki. Nggunakake crusher ember sing dipasang ing rig, kabeh jinis bahan pembongkaran inert bisa diremes lan digunakake maneh ing situs. Proses iki mbutuhake peralatan mekanik sing kurang, kurang biaya transportasi lan dumpsite lan mung siji operator sing nangani lampiran pembongkaran uga crusher ember.
  • BONOVO durable good quality excavator thumb bucket of all sizes

    BONOVO ember jempol excavator kualitas apik kabeh ukuran

    Tambahake fleksibilitas menyang excavator kanthi jempol kanggo macem-macem aplikasi penanganan materi kayata prep situs, daur ulang sampah, pembongkaran lan aplikasi log.
    Desain universal unik Thumb Bucket saka BONOVO nyedhiyakake jempol sing dibangun kanthi solid kanggo kabeh model excavator. kerjane apik karo kabeh kopling cepet, nggawe ganti ember & lampiran liyane dadi gampang.
  • BONOVO good quality excavator grab bucket for attachments business

    BONOVO ember jupuk excavator berkualitas apik kanggo bisnis lampiran

    Bonovo Grab Bucket minangka ember sing awet banget lan dibangun kanthi 'jempol' sing dipasang kanggo fungsi ekstra. Iki minangka konsep sing canggih banget, luwih dhisik tinimbang produk liyane sing ana ing pasar, amarga operator bisa njupuk barang lan isih pindhah ing area penggalian lengkap.