KOMPACTOR PLATE

  • BONOVO higher level of wear protection logo design plate compactors

    Komponen desain logo logo proteksi nyandhang BONOVO luwih dhuwur

    Bonovo Plate Compactor digunakake kanggo ngompres sawetara jinis lemah lan kerikil kanggo proyek konstruksi sing mbutuhake landasan ngisor sing stabil. Bisa digunakake kanthi produktif ing endi wae, excavator utawa booting backhoe bisa tekan: ing parit, pipa lan sekitar pipa, utawa menyang pucuk ndhuwur lan tumpukan sheet. Bisa digunakake ing jejere dhasar, ngubengi alangan, lan uga ing lereng curam utawa medan kasar ing endi rol konvensional lan mesin liyane ora bisa digunakake utawa bakal mbebayani. Kasunyatane, kompak / driver piring Bonovo bisa njaga supaya pekerja tetep dawa saka kompaksi utawa tumindak nyopir, supaya para pekerja adoh saka bebaya guwa utawa kontak peralatan.