RIPPERS / THUMBS / RAKES

  • BONOVO ODM OEM PIN-ON hydraulic thumb thumb bucket construction machinery parts

    BONOVO ODM OEM PIN-ON bagean mesin konstruksi jempol jempol hidrolik

    Jempol Hidrolik Bonovo Pin-on khusus kanggo mesin tartamtu. Efisien dioperasikake ing mesin cilik uga mesin gedhe. Desain integral ing piring lan driji sisih kanggo kekuatan sing luwih gedhe, Serration driji khusus kanggo nambah kemampuan nyekeli.
  • BONOVO Factory price brand new land clearing rakes stick rake for 1-100 ton excavator

    Harga pabrik Pabrik BONOVO anyar ngresiki teken kayu anyar kanggo excavator 1-100 ton

    Bonovo Rake cocog kanggo ngresiki cepet, ngatur vegetasi, nyaring lemah / watu lan ngilangi semak lan tanduran sing ora dikarepake. Bahan bisa diayak lan diurutake kanggo ngilangi lebu sing ora dikarepake lan ninggalake lemah utawa bahan sing apik. Loro-lorone ing arah mbalikke lan maju.
  • BONOVO Backhoe mechanical thumb for wholesale and retail

    Jempol mekanik BONOVO Backhoe kanggo Grosir lan Eceran

    Bonovo Mechanical Thumb nyedhiyakake cara sing efisien lan terjangkau kanggo nangani watu, sikat, tunggul wit, pipa lan bahan sing angel ditrapake. Pilih lan pasang obyek kanthi kontrol total. Iki minangka alat penting kanggo pembongkaran, pembukaan lahan lan kabeh operasi pengambilan. Jinis mekanik, hidrolik, las lan bolt kabeh kasedhiya.
  • BONOVO Excavator link-on hydraulic thumb for mini digger excavator

    Jempol hidrolik link-on Excavator BONOVO kanggo excavator digger mini

    Jempol Hidrolik Bonovo Link-on adaptasi karo bentuk ember lan digawe saka baja kekuatan tinggi. Kasedhiya macem-macem model. 145 nganti 180 rotasi.
  • Bonovo newly designed and with rock-breaking alternative function 2 to 85 ton ripper

    Bonovo mentas dirancang lan nggunakake fungsi alternatif rock-break 2 nganti 85 ton ripper

    Bonovo Rock Ripper bisa ngeculake watu, tundra, lemah sing angel, rock alus lan lapisan rock retak sing udan. iku ndadekake nggali ing lemah sing angel dadi luwih gampang lan produktif. Rock Ripper minangka lampiran sing sampurna kanggo nyebrangi medan sing angel, sing ditemokake ing lingkungan kerja sampeyan.
    Ripper Rock Bonovo kudu dirancang kanggo nembus lan nyapu permukaan sing paling angel kanthi gampang supaya bisa nyuwek kanthi efisien ing macem-macem kahanan. Pilih Ripper kanthi desain streamline. Iki bakal njamin shank sampeyan nyuwek bahan kasebut tinimbang dibuku. Bentuk ripper kudu nyengkuyung nyuwek sing efisien. Iki tegese sampeyan bakal nggawe gosokan sing luwih gampang lan luwih jero tanpa akeh mbukak mesin.