ROCK ARM & BOOM

  • ROCK ARM&BOOM

    ROCK ARM & BOOM

    Bonovo Rock Arm and Boom kanthi kekuatan penggalian sing luwih kuwat digunakake ing pertambangan, konstruksi dalan, konstruksi omah, konstruksi lemah beku lan jinis proyek liyane. Gampang ngrusak lemah lan semen sing angel banget, luwih efisien tinimbang sing bisa digunakake pemecah palu kanthi spesifik kahanan kerja.