Bonovo mentas dirancang lan nggunakake fungsi alternatif rock-break 2 nganti 85 ton ripper

Katrangan singkat:

Bonovo Rock Ripper bisa ngeculake watu, tundra, lemah sing angel, rock alus lan lapisan rock retak sing udan. iku ndadekake nggali ing lemah sing angel dadi luwih gampang lan produktif. Rock Ripper minangka lampiran sing sampurna kanggo nyebrangi medan sing angel, sing ditemokake ing lingkungan kerja sampeyan.
Ripper Rock Bonovo kudu dirancang kanggo nembus lan nyapu permukaan sing paling angel kanthi gampang supaya bisa nyuwek kanthi efisien ing macem-macem kahanan. Pilih Ripper kanthi desain streamline. Iki bakal njamin shank sampeyan nyuwek bahan kasebut tinimbang dibuku. Bentuk ripper kudu nyengkuyung nyuwek sing efisien. Iki tegese sampeyan bakal nggawe gosokan sing luwih gampang lan luwih jero tanpa akeh mbukak mesin.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bonovo Rock Ripper bisa ngeculake watu, tundra, lemah sing atos, watu alus sing alus
lan lapisan rock retak. iku ndadekake nggali ing lemah sing angel dadi luwih gampang
produktif. Rock Ripper minangka lampiran sing sampurna kanggo ngatasi hard rock ing lingkungan kerja sampeyan.
Bonper Rock Bonovo kanthi desain streamline bisa nembus lan nyapu
lumahing paling angel kanthi gampang supaya bisa nyuwek kanthi efisien ing macem-macem jinis
kahanan. Desain bakal njamin sampeyan
shank nyuwek bahan kasebut tinimbang diluku. Bentuk ramping bisa
ningkatake nyuwek efisien sing artine sampeyan bisa nggawe ripping luwih gampang lan jero
tanpa kakehan momotan ing mesin.

Parameter tonase umume digunakake:

Produk Model Tonnes Bobot Pin
Excavator Ripper BR-60 1-10T 400-500kg 50-65mm
BR-120 10-20T 700-800kg 70-80mm
BR-200 20-30T 900-1000kg 90mm
BR-300 30-40T 1000-1100kg 100mm
BR-400 40-50T 1400-1500kg 110mm
BR-500 50-60T 1450-1550kg 110mm
BR-700 60-70T 1600-1700kg 120mm

Produksi Description:

heavy duty rock ripper from Bonovo

Ripper watu Bonovo dirancang khusus kanggo pra-rip lemah beku, trotoar, utawa lemah liyane sing angel tinimbang tugas sing disaranake ember. Lampiran serbaguna iki uga bisa digunakake kanggo mbusak stumps, ROOT, utawa bar maneh. Gaya untu tunggal Ripper iku cocog kanggo nembus macem-macem lingkungan sing angel.

Rapper watu kasebut bisa ngliwati titisan watu, permafrost, utawa apa wae sing sampeyan buwang.

Akeh Aplikasi:

  • • Rock rock
  • • Permafrost
  • • Lemah watu
  • • Mbusak stump
  • • Liyane
HDR Riper from Bonovo

Keuntungan las:

222
555
666

Pengawasan

Saka bahan mentah nganti produk rampung, kabeh proses ana ing pemeriksaan kualitas ketat kalebu deteksi cacat, inspeksi las, inspeksi ukuran struktur, inspeksi permukaan, inspeksi lukisan, inspeksi perakitan, inspeksi paket, dll

fgwqrf
rwqfwe
Order Procedures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita