BONOVO dirancang kanthi independen lan ngasilake ember skrining rotary sing cocog kanggo penggalian 1-50t

Katrangan singkat:

Ember Screening Rotary Bonovo dirancang supaya angel lan nambah produktivitas. Drre Screening digawe saka baja tubular bunder sing padhet. Iki nyedhiyakake saringan lan penanganan materi sing luwih apik, saengga proses ngurutake luwih efisien.
Fungsi Ember Skrin Rotasi Bonovo kanthi gampang nyaring lemah lan lebu, kanthi muter Screening Drum. Iki nggawe proses penyaringan luwih cepet, gampang, lan luwih efisien.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ember Screening Rotary Bonovo dirancang supaya angel lan nambah produktivitas. Drre Screening digawe saka baja tubular bunder sing padhet. Iki nyedhiyakake saringan lan penanganan materi sing luwih apik, saengga proses ngurutake luwih efisien.
Fungsi Ember Skrin Rotasi Bonovo kanthi gampang nyaring lemah lan lebu, kanthi muter Screening Drum. Iki nggawe proses penyaringan luwih cepet, gampang, lan luwih efisien.

Parameter tonase umume digunakake:

JENIS MATERI GET APLIKASI
Ember Reresik Q345B & NM400 \ Ditrapake kanggo ngresiki karya ing saluran lan selokan.
Ember Balung Q345B & NM400 Adaptor, Gigi, Pemotong sisih /
pelindung
Ditrapake kanggo nggabungake sieving lan penggalian
saka bahan sing cukup longgar.
Ngiringake Ember Ditch Q345B & NM400 \ Ditrapake kanggo ngresiki karya ing saluran lan selokan.
Screening Rotary
Ember
Q345 & Hardox450 Adaptor, Gigi, Pemotong sisih Ditrapake kanggo nggabungake sieving lan penggalian
saka bahan sing cukup longgar.
CATHETAN: OEM utawa Manufaktur Customizable Kasedhiya

Keterangan Produk:

Rotary Screening Bucket-1

Ember skrining rotary Bonovo minangka rentang sing paling fleksibel ing pasar, sing dirancang kanggo adaptasi karo kabeh jinis mesin. Dheweke dilengkapi panel modular sing bisa diijolake kanggo memenuhi persyaratan skrining kanggo proyek kasebut.

Cocog kanggo nylametake agregat ing konstruksi lan bangunan situs renovasi, milih bahan limbah ing situs pembongkaran, lan misahake sampah alam ing situs TPA, uga ngemot kandhang kontainer lan ndhelikake pipa nalika kerja pipa. Ember skrining rotasi hidrolik iki bisa cocog karo net skrining sing bisa diijolake, sing kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, lan gampang diganti ujung-ujung busana kanggo nyuda wektu lan bisa nggedhekake produktivitas.

Rotary Screening Bucket-3

Keuntungan Las:

222
555
666

Pengawasan

Xuzhou Bonovo minangka perusahaan profesional sing nggabungake R&D, manufaktur lan penjualan lampiran mesin konstruksi. Saka pangguna pungkasan lan mitra OEM, nganti para dealer, Bonovo wis nggawe reputasi kanggo kualitas layanan pelanggan sing luar biasa. Kita wis nggawe kerja sama sing padhet karo dealer merek terkenal ing saindenging jagad minangka OEM kanggo ndhukung proses lan nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo pabrikan domestik lan manca. Lampiran kita sing diprodhuksi utamane kanggo para excavator lan loader kanggo nyukupi kabeh kebutuhan ing konstruksi mesin rekayasa lan solusi paling apik bisa diwenehake kanggo kabeh jinis pekerjaan bumi.

fgwqrf
rwqfwe
Order Procedures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita