ARM TELESCOPIC

  • TELESCOPIC ARM

    ARM TELESCOPIC

    Lengan Teleskopik Bonovo uga diarani lengen laras. Bagéan pisanan yaiku awak sing tetep, sisane minangka awak sing obah. Kabeh awak sing obah dipasang ing awak sing tetep. Silinder stroke digunakake kanggo ngluwihi utawa mundur, umume digunakake kanggo excavator kanggo jugangan jero utawa operasi kanthi dhuwur.