Telung bagean sing tekan BOOM & ARM

  • THREE SECTION LONG REACH BOOM&ARM

    Telung bagean sing tekan BOOM & ARM

    Bonovo Three Section Long Reach Boom & Arm uga diarani boom demolition & arm. Kanthi telung teken bagean, jajaran kerja luwih gedhe, sing ndadekake luwih cocog kanggo kahanan kerja perisakan. Boom & arm tekan nganti telung bagean kalebu: boom dawa * 1, lengen dawa, 1, tongkat tengah, 1, silinder ember * 1, silinder lengan * 1, H-link & l-link *! set, pipa & selang.