BONOVO ember jempol excavator kualitas apik kabeh ukuran

Katrangan singkat:

Tambahake fleksibilitas menyang excavator kanthi jempol kanggo macem-macem aplikasi penanganan materi kayata prep situs, daur ulang sampah, pembongkaran lan aplikasi log.
Desain universal unik Thumb Bucket saka BONOVO nyedhiyakake jempol sing dibangun kanthi solid kanggo kabeh model excavator. kerjane apik karo kabeh kopling cepet, nggawe ganti ember & lampiran liyane dadi gampang.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tambahake fleksibilitas menyang excavator kanthi jempol kanggo macem-macem aplikasi penanganan materi kayata prep situs, daur ulang sampah, pembongkaran lan aplikasi log.
Desain universal unik Thumb Bucket saka BONOVO nyedhiyakake jempol sing dibangun kanthi solid kanggo kabeh model excavator. kerjane apik karo kabeh kopling cepet, nggawe ganti ember & lampiran liyane dadi gampang.

Parameter tonase umume digunakake:

Ora Model Operator Ukuran Outline Bobot Jempol  Nomer Gigi  Kandel Plate
(T) (Inci) (Kg)
1 BV02 <3 8 "x 21" 41 2  1/2 "
2 BV03 <3 8 "x 24" 46   1/2 "
3 BV04 3-4 8 "x 30" 50   1/2 "
4 BV06 4-6 10 "x 35" 120   5/8 "
5 BV07 5.5-7  12 "x 40" 113  5/8 "
6 BV10 8-10  18 "x 45" 226  1 ”
7 BV18 11-18  18 "x 50" 285  1 ”
8 BV200 18-23  24 "x 58" 454  1 ”
9 BV250 23-27  30 "x 62" 670  1 1/4 ”

Proses Produksi:

Tambahake fleksibilitas menyang excavator kanthi jempol kanggo macem-macem aplikasi penanganan materi kayata prep situs, daur ulang sampah, pembongkaran lan aplikasi log.

微信图片_20200426093212(1)
  • Gaya pirang-pirang supaya cocog karo kabutuhan sampeyan
    • Mekanik, bisa diatur
    • Hidrolik sing dipasang ing tongkat
    • Hidrolik link langsung, pin pin utama
    • Hidrolik tautan progresif, pin pin utama
  • Ukuran pas karo meh kabeh penggalian
  • Desain kasar kanggo umur dawa
  • Jempol mekanik
    • Instalasi gampang & cepet dening tukang las sing mumpuni
    • Kabeh pin lan hardware kalebu

Jempol Hidrolik

  • Bisa dipasang menyang ember lan boom utawa ember lan kopling
  • Silinder tugas abot, grumbulan pabrik lan pin kalebu
lADPDg7mPLAlZS7NBDjNBDg_1080_1080.jpg_720x720q90g

Keuntungan las:

222
555
666

Pengawasan

Saka bahan mentah nganti produk rampung, kabeh proses ana ing pemeriksaan kualitas ketat kalebu deteksi cacat, inspeksi las, inspeksi ukuran struktur, inspeksi permukaan, inspeksi lukisan, inspeksi perakitan, inspeksi paket, dll

fgwqrf
rwqfwe
Order Procedures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita