BONOVO custom breaker ndhuwur lan alat ganti kanggo mesin

Katrangan singkat:

Pemecah Bonovo Top biasane digunakake kanggo pembongkaran omah. Desain unik lan kontrol aliran sing tepat njamin kondisi kerja sing paling apik.
Bonovo Top Breaker minangka palu perkusi kuat sing dipasang ing alat pengali. Pemecah BONOVO sing dioperasikake kanthi kinerja sing paling apik dirancang kanggo mbantu entuk nilai paling saka peralatan. Kanthi macem-macem model sing cocog karo setir, backhoes, lan excavator, sampeyan bakal nemokake breaker kanggo ngrampungake konstruksi sampeyan. quarry lan produksi bejat kabutuhan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pemecah Bonovo Top biasane digunakake kanggo pembongkaran omah. Desain unik lan kontrol aliran sing tepat njamin kondisi kerja sing paling apik.
Bonovo Top Breaker minangka palu perkusi kuat sing dipasang ing alat pengali. Pemecah BONOVO sing dioperasikake kanthi kinerja sing paling apik dirancang kanggo mbantu entuk nilai paling saka peralatan. Kanthi macem-macem model sing cocog karo setir, backhoes, lan excavator, sampeyan bakal nemokake breaker kanggo ngrampungake konstruksi sampeyan. quarry lan produksi bejat kabutuhan.

Parameter tonase umume digunakake:

Model Bobot Operasi
(Sisih)
Bobot Operasi
(Ndhuwur)
Bobot Operasi
(Sliensi)
Alur Kerja Tekanan Makarya Tingkat Pangaruh Diameter Pahat Diameter Selang Excavator sing Ditrapake Bobot Operasi
(Skid Steer)
Bobot Operasi
(Backhoe)
Kg Kg Kg L / Min Bar Bpm mm Inci Ton Kg Kg
BV450 100 122 150 20 ~ 30 90 ~ 100 500 ~ 1000 45 1/2 1 ~ 1.5 110 270
BV530 130 150 190 25 ~ 45 90 ~ 120 500 ~ 1000 53 1/2 2.5 ~ 4.5 130 350
BV680 250 300 340 36 ~ 60 110 ~ 140 500 ~ 900 68 1/2 3 ~ 7 300 500
BV750 380 430 480 50 ~ 90 120 ~ 170 400 ~ 800 75 1/2 6 ~ 9 400 650
BV850 510 550 580 45 ~ 85 127 ~ 147 400 ~ 800 85 3/4 7 ~ 14    
BV1000 760 820 950 80 ~ 120 150 ~ 170 400 ~ 700 100 3/4 10 ~ 15    
BV1250 1320 1380 1450 90 ~ 120 150 ~ 170 400 ~ 650 125 1 15 ~ 18    
BV1350 1450 1520 1650 130 ~ 170 160 ~ 185 400 ~ 650 135 1 18 ~ 25    
BV1400 1700 1740 1850 150 ~ 190 165 ~ 185 400 ~ 500 140 1 20 ~ 30    
BV1500 2420 2500 2600 150 ~ 230 170 ~ 190 300 ~ 450 150 1 25 ~ 30    
BV1550 2500 2600 2750 150 ~ 230 170 ~ 200 300 ~ 400 155 1 27 ~ 36    
BV1650 2900 3100 3150 200 ~ 260 180 ~ 200 250 ~ 400 165 5/4 30 ~ 45    
BV1750 3750 3970 4150 210 ~ 280 180 ~ 200 250 ~ 350 175 5/4 40 ~ 55    
BV1800 3900 4152 4230 280 ~ 350 190 ~ 210 230 ~ 320 180 5/4 45 ~ 80    
BV1900 3950 4152 4230 280 ~ 350 190 ~ 210 230 ~ 320 190 5/4 50 ~ 85    
BV1950 4600 4700 4900 280 ~ 360 160 ~ 230 210 ~ 300 195 5/4 50 ~ 90    
BV2100 5800 6150 6500 300 ~ 450 210 ~ 250 200 ~ 300 210 3/2, 5/4 65 ~ 120    

Deskripsi Produksi:

breaker-2

Pemutus hidrolik digunakake kanggo pertambangan, pembongkaran, konstruksi, tambang, lsp. Bisa dipasang ing kabeh alat pengali hidrolik umum uga penggalian mini lan operator liyane kayata loader steer, skuter backhoe, crane, hand teleskopik, wheel loader, lan mesin liyane.

Fitur utama:

1. Gampang kanggo nemokake lan ngontrol;

2.Luwih kondusif kanggo digali;

3. Bobot luwih entheng, luwih murah yen bisa numpak drill rusak

HB1650-Top

Keuntungan las:

222
555
666

Pengawasan

Xuzhou Bonovo minangka perusahaan profesional sing nggabungake R&D, manufaktur lan penjualan lampiran mesin konstruksi. Saka pangguna pungkasan lan mitra OEM, nganti para dealer, Bonovo wis nggawe reputasi kanggo kualitas layanan pelanggan sing luar biasa. Kita wis nggawe kerja sama sing padhet karo dealer merek terkenal ing saindenging jagad minangka OEM kanggo ndhukung proses lan nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo pabrikan domestik lan manca. Lampiran kita sing diprodhuksi utamane kanggo para excavator lan loader kanggo nyukupi kabeh kebutuhan ing konstruksi mesin rekayasa lan solusi paling apik bisa diwenehake kanggo kabeh jinis pekerjaan bumi.

fgwqrf
rwqfwe
Order Procedures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita