BONOVO Bagian Karet Karet Track Crawler Karet 230 72 39

Katrangan singkat:

Khusus kanggo macem-macem Merek Mesin Konstruksi Mini lan Mesin Pertanian.


  • Rega: US $ 40 ~ 6000 / Potong
  • Min. Jumlah Pesenan: 1 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 1000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Lianyungang
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    rubber track banner

    Trek Karet, sing didhukung dening sprocket lan drive final, nyedhiyakake dhukungan kanggo bobot mesin lan permukaan operasi kanggo Loader Multi Terrain, Loaders Track Compact lan Mini-Excavator.

    MANFAAT

    • Apik daya tarik kanggo Efisiensi Operasi sing Luwih Apik
    • Perlindhungan Sidewall paling luweh
    • Durability Durasi
    • Ultra Fleksibel
    • Tahanan Komprèsi lan Gores
    • Desain Tapak Dioptimalake kanggo Keseimbangan Keseimbangan, Kekiatan lan Kenyamanan Nunggang
    • Malah Distribusi Tegangan lan Daya tarik
    • Garansi setaun

    Parameter Produk

    ZX250LL ZX490LCH-6 ZX240LCK X50
    ZX600LC EX550H ZX240LCH 7X225USR
    ZX600 EX100-3 ZX240LC-3 7X225USLC-3
    EX200LC-2 ZX180LC-5G ZX240K 7X225USLC
    EX200-2 ZX180LC-5 ZX240H 7X225US-3
    ZX225USRLCK-3 ZX250LC-5N ZX240-3 7X225US
    ZX225USRK-3 ZX290LC-5N ZX230LC 7X210LCK-3
    ZX225USR-3 ZX350LC-5N ZX230 7X210LCH-3
    ZX225USRLC-3 ZX210LC-5N ZX225USRLCK 7X225USRK
    EX200LC-3 ZX470LC-5B ZX225USRLC X150LC-5
    EX200-3 ZX650LC-3 EX1200-5C X130H-5
    EX1800-3 ZX520LCR-3 ZAXIS480MT X120-5
    EX135USR ZX500LC-3 ZX850H X1 OOM-5
    ZX135US-6 ZX480MT ZX800 X100-5
    ZX85USB-5 ZX470R-3 ZX480MTH X300-5
    ZX130-6 ZX470LCR-3 ZX450HLC X310LCH-3
    ZX870LC-6 ZX470LCH-3 ZX450LC X310H-3
    ZX670LC-6 ZX470H-3 ZX450H X300LC-3
    ZX210-6 ZX450LC-3 ZX210LCH X300-3
    ZX345USLC-6 ZX450-3 ZX210K-3 X450H-5
    ZX210LC-6 ZX400R-3 ZX210H-3 X400LC-5
    ZX180LC-6 ZX400LCH ZX210H X400-5
    ZX245USLC-6 ZX380HH ZX200LC-3 X225USRLC
    ZX160LC-6 ZX350LCK ZX200LC X225USR
    ZX470LC-6 ZX350LCH ZX200-3 X230LCH-5
    ZX380LC-6 ZX350LC-3 ZX200 X230H-5
    ZX350LC-6 ZX350LC ZX180LCN-3 X220LC-5
    ZX300LC-6 ZX350K ZX120 X220-5
    ZX75US-5 ZX870R-3 ZX110M X280LCH-5
    ZX370 ZX870LCR-3 ZX110 X280H-5
    ZX350LC-6 (ME) ZX870LCH-3 ZX520LCH-3 X270LC-5
    EX300H-2 ZX870H-3 ZX160LC X270-5
    ZX870LC-6 (Tekan) ZX850LC-3 ZX135 USK X210LCH-5
    ZX870LC-6 (ME) ZX850-3 ZX130K X210H-5
    ZX470LC-6 (ME) ZX670LCR-3 ZX130H X200LC-5
    ZX250LC-6 ZX670LCH-3 ZX180LCN X200-5
    EX220LC-3 ZX350H ZX180LC-3 X370HD-5
    EX220-3 ZX330LC ZX180LC X350LCH-5
    EX300LCH-2 ZX330 ZX160LC-3 X350H-5
    EX300LC-2 ZX270LC-3 ZX135US-3 X300LC-5
    EX300-2 ZX270LC ZX135US X450LCH-5
    ZX350LCH-3 ZX270-3 ZX130H-3 80 LCN
    EX700 ZX270 ZX120-3 60 LC
    EX1100 ZX250H-3 EX 165  
    * Yen sampeyan ora weruh model sing didhaptar, hubungi kita saiki lan ngobrol karo salesman sing duwe pengetahuan!

    Aplikasi: bisa digunakake ing excavator crawler cilik utawa medium

    applications
    application1
    Application

    Rincian Nang: ing njero logam bisa nyegah trek supaya cepet ngrusak

    inside details1
    2
    1

    Pilih jinis sing cocog kanggo mesin sampeyan: ana macem-macem pola sing sampeyan pilih.

    There are different patterns for your choice

    Gambar struktural / Temokake spesifikasi model utawa nomer saka trek

    Structure

    Ora bisa nemokake nomer ing tautan? Priksa ing kene: carane ngukur dhewe?

    How to measure by yourself

    Prosedur Produksi Kita

    两栖底盘

    Prosedur Produksi

    两栖底盘

    Pengiriman kontainer lan pengiriman LCL

    Kita duwe prosedur inspeksi kualitas sing ketat kanggo mesthekake sampeyan entuk trek karet sing pas kanggo mesin sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita