KAMU BONOVO

Kultivasi kanthi jero ing industri mesin konstruksi wiwit taun 1990an, terus-terusan nggawe lan nyuplai lampiran, komponen undercarriage lan peralatan bumi.

promote_img

1 Excavator + 1 Operator

Goleki Pakaryan Sampeyan!

- BONOVO - Gawe Perfect FIT -

Ember Screening Rotary BONOVO

SCREENERS nyedhiyakake solusi seluler lan efektif kanggo tugas misahake bahan daur ulang rock alami ing situs kasebut ing papan minimal lan wektu paling cedhak. Materi kasebut dipisahake dadi ukuran sing dipengini ing wektu sing dikumpulake utawa diproduksi. Skrin cocok kanggo klasifikasi pra-skrining lan final. Kasedhiya kanggo mesin udakara 2,5 nganti 50 ton.

CERITA BRAND

Covid-19 ora bisa nyetop akses sampeyan menyang "Made in China" sing mumpuni.

Kita bisa dadi mripatmu ing kene, masalah kualitas ora bisa nyedhak sampeyan.

Kita bisa dadi tangan sampeyan ing kene, kabeh urusan apik.

Kita bisa dadi cangkem ing kene, kita negosiasi istilah sing paling apik karo pabrik.

Kita bisa dadi otak ing kene, kanthi rantai pasokan sing gedhe, kita bisa nggawa produk sing larang regane.

company_intr_img

Jagad Reged

Penting kanggo mengaruhi generasi sabanjure sing seneng banget babagan jagad, mula sejatine sing ditindakake tim BONOVO!

  • ad01
  • ad02
  • ad03
Sadurunge
Sabanjure