Penggali Amfibi

  • Amphibious Excavator

    Penggali Amfibi

    Excavator amfibi uga diarani excavator terapung, sing dirancang khusus kanggo fungsine kanthi efektif ing kali, tlaga rawa, kanal lan pemukiman area rehabilitasi kolam. Kita duwe tim profesional kanggo ngrancang lan nggawe model ekskavator amfibi berkualitas tinggi lan serbaguna kanggo kabeh merek excavator utama mulai 5 nganti 50 ton. Tim Bonovo bisa menehi solusi proyek sing beda-beda kalebu pompa pengerukan, mlaku adoh, platform muatan, tongkang bagean lan lengen dawa.