Undercarriage Amfibi

  • High Quality BONOVO Amphibious Excavator Undercarriage Swamp Amphibious Pontoon

    Kualitas Tinggi BONOVO Amphibious Excavator Undercarriage Swamp Amphibious Pontoon

    Penggali amfibi dirancang khusus kanggo makarya ing wilayah rawa, lahan basah, banyu cethek lan kabeh jubin empuk kanthi kemampuan ngambang ing banyu. Ponton / amfibi amfibi BONOVO sing apik wis ditrapake kanggo ngilangi lempung sing sithik, ngresiki parit sing dibuwang, mbusak kayu, rawa lan operasi banyu cethek ing endi penggalian standar tradisional duwe watesan.

    Aplikasi:
    Kanthi pontoon / mobil amfibi BONOVO, kita wis buktiake marang para pelanggan kanthi kinerja efektif ing bidang-bidang ing ngisor iki:
    1) Mbusak lahan rawa ing wilayah pertambangan, perkebunan lan konstruksi
    2) Pemugaran lan reklamasi lahan basah
    3) Nyegah banjir lan ngendhaleni
    4) Proyek pangalihan banyu
    5) Transformasi uyah-alkali lan lahan sing ngasilake kurang
    6) Mendalaman saluran, saluran kali lan cangkem kali
    7) Mbusak Danau, garis pantai, kolam lan kali
    8) Nggali parit kanggo mbikak lan masang pipa minyak & gas
    9) Irigasi banyu
    10) Bangunan lanskap lan pangopènan lingkungan alam
  • BONOVO China Amphibious Excavator Undercarriage swamp Excavator Marsh Buggy

    BONOVO China Amphibious Excavator Undercarriage rawa rawa Excavator Marsh Buggy

    Penggali amfibi dirancang khusus kanggo makarya ing wilayah rawa, lahan basah, banyu cethek lan kabeh jubin empuk kanthi kemampuan ngambang ing banyu. Ponton / amfibi amfibi BONOVO sing apik wis ditrapake kanggo ngilangi lempung sing sithik, ngresiki parit sing dibuwang, mbusak kayu, rawa lan operasi banyu cethek ing endi penggalian standar tradisional duwe watesan.

    Aplikasi:
    Kanthi pontoon / mobil amfibi BONOVO, kita wis buktiake marang para pelanggan kanthi kinerja efektif ing bidang-bidang ing ngisor iki:
    1) Mbusak lahan rawa ing wilayah pertambangan, perkebunan lan konstruksi
    2) Pemugaran lan reklamasi lahan basah
    3) Nyegah banjir lan ngendhaleni
    4) Proyek pangalihan banyu
    5) Transformasi uyah-alkali lan lahan sing ngasilake kurang
    6) Mendalaman saluran, saluran kali lan cangkem kali
    7) Mbusak Danau, garis pantai, kolam lan kali
    8) Nggali parit kanggo mbikak lan masang pipa minyak & gas
    9) Irigasi banyu
    10) Bangunan lanskap lan pangopènan lingkungan alam