ARM & BOOM

  • EXTENSION ARM

    ARM EKSTENSI

    Bonovo Extension Arm cocog karo macem-macem operasi lan ngidini sampeyan ngatasi proyek sing sadurunge mbutuhake excavator jarak jauh.
    Iki minangka lampiran utama kanggo operator sing duwe proyek jangka panjang sing kudu ditindakake nanging ora pengin ngetokake dhuwit kanggo excavator jarak jauh.
  • LONG REACH ARM &BOOM

    GAMPANG LENGKAP & BOOM

    Bonovo Two Section Long Reach Boom and Arm minangka jinis Boom and Arm sing paling populer. Kanthi Ndhuwurake boom lan lengen, bisa digunakake ing kahanan kerja sing paling dawa. Lengan & boom tekan rong bagean kalebu: Boom dawa * 1 , Lengan dawa * 1, ember * 1, silinder ember * 1, H-Link & I-Link * 1 set, pipa & selang.
  • ROCK ARM&BOOM

    ROCK ARM & BOOM

    Bonovo Rock Arm and Boom kanthi kekuatan penggalian sing luwih kuwat digunakake ing pertambangan, konstruksi dalan, konstruksi omah, konstruksi lemah beku lan jinis proyek liyane. Gampang ngrusak lemah lan semen sing angel banget, luwih efisien tinimbang sing bisa digunakake pemecah palu kanthi spesifik kahanan kerja.
  • TELESCOPIC ARM

    ARM TELESCOPIC

    Lengan Teleskopik Bonovo uga diarani lengen laras. Bagéan pisanan yaiku awak sing tetep, sisane minangka awak sing obah. Kabeh awak sing obah dipasang ing awak sing tetep. Silinder stroke digunakake kanggo ngluwihi utawa mundur, umume digunakake kanggo excavator kanggo jugangan jero utawa operasi kanthi dhuwur.
  • THREE SECTION LONG REACH BOOM&ARM

    Telung bagean sing tekan BOOM & ARM

    Bonovo Three Section Long Reach Boom & Arm uga diarani boom demolition & arm. Kanthi telung teken bagean, jajaran kerja luwih gedhe, sing ndadekake luwih cocog kanggo kahanan kerja perisakan. Boom & arm tekan nganti telung bagean kalebu: boom dawa * 1, lengen dawa, 1, tongkat tengah, 1, silinder ember * 1, silinder lengan * 1, H-link & l-link *! set, pipa & selang.