Entuk Kutipan

Xuzhou Bonovo Machinery & Equipment Co., Ltd.

Alamat

Bangunan A6, Taman Teknologi Yunchuang, Xuzhou, China 221000

Telpon

Sales: + 86-0516-87533040

+ 86-18796294327

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki, tegese kita durung bisa nambahake menyang situs kasebut. Mangga telpon utawa email menyang kabeh syarat. Ngomong karo kita ↓ Saiki!

Divisi: Lampiran Excavator

Sel / Wechat: + 86-18752187377

Emaillampiran@bonovo-china.com

Divisi: Bagéan Undercarriage

Sel / Wechat: + 86-13952112307

Emailundercarriage@bonovo-china.com

DivisiDivisi Excavator 

Sel / Wechat: + 86-14751370817

Emailearthmoving@bonovo-china.com

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita