ARM EKSTENSI

  • EXTENSION ARM

    ARM EKSTENSI

    Bonovo Extension Arm cocog karo macem-macem operasi lan ngidini sampeyan ngatasi proyek sing sadurunge mbutuhake excavator jarak jauh.
    Iki minangka lampiran utama kanggo operator sing duwe proyek jangka panjang sing kudu ditindakake nanging ora pengin ngetokake dhuwit kanggo excavator jarak jauh.