BONOVO Mediator Digger xcavator Mesin obah bumi kanggo nggali

Katrangan singkat:

Bonovo nawakake macem-macem jinis excavator crawler kanthi ukuran sedheng wiwit 20 ton nganti 34 ton. Excavator crawler 20 ton saka Bonovo iki dibangun khusus kanggo nyukupi kebutuhan pasar tugas menengah sing nuntut. Konfigurasi canggih, mesin turbocharged kinerja tinggi kanthi pompa mekanik kanthi listrik, konsumsi bahan bakar rendah lan adaptasi bahan bakar sing kuat. Diangkah kanthi tepat ing salah sawijining segmen paling kompetitif ing pasar excavator, excavator crawler WE220H Bonovo minangka mitra sing sampurna kanggo macem-macem aplikasi tugas menengah.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter Sakabèhé

Bobot Operasi

21980kg

Merek Mesin

YANMAR

Kapasitas ember

1.0m3

Kekuwatan

140 / 2050r / min

Ambane nggali maksimal

6680mm

Kacepetan Dirating

5,4 / 3,1 km / jam

Silinder Hidrolik

ENERPAC

Katup Hidrolik

Kawasaki

Max Digging dhuwur

9620mm

Max Digging Radius

9940mm

Pompa Hidrolik

Kawasaki

Mesin

Cummins QSB7

Motor lelungan

Merek DOOSAN Asli

Trek

Brand Shantui Asli

Kekuwatan penggalian ember

149 KN

Kacepetan ayunan

11 Rpm

Rincian Produk

Kaluwihan Teknis

• Efisiensi Dhuwur •Konservasi Energi • Pro-Lingkungan

Mesin QSB7, China Stage III & Euro III sing Cocog karo Emisi. Luwih kuat, awet, Konsumsi Bahan Bakar Sithik, Reliable lan Efisiensi sing Lebih Dhuwur.

Panyimpenan Gedhe & Sistem Hidrolik Efisiensi Tinggi

Pindahan gedhe lan pompa efisiensi tinggi, regenerasi aliran boom / stick, obah kendaraan sing luwih cepet, kanthi pompa lan mesin sing cocog, maksimal. pemanfaatan tenaga mesin kanggo ningkatake kinerja kerja praktis.

Gambar Struktur

Kepiye cara nglindhungi excavator sampeyan saka kerusakan sing ora bener?

Excavator sampeyan minangka investasi utama. Dadi nglindhungi kaya saiki. Priksa manawa excavator sampeyan duwe mekanisme utawa teknologi anti-nyolong. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing dipengini yaiku tiba-tiba tanpa peralatan sing sampeyan wis biasa. Mangkene sawetara tips babagan cara supaya ora ngrusak.

Manufaktur, tata cara pangujian & aplikasi

Kasedhiya bagean lan lampiran

Kadhangkala, ing kepemilikan sampeyan, sampeyan bisa uga tuku bagean ganti. Amarga iku, priksa manawa sampeyan duwe akses gampang menyang bagean sing nggawe mesin sampeyan.

Sawise milih excavator sing disenengi, goleki babagan manawa bagean panggantos bisa dituku ing wilayah sampeyan. Sanajan ora prelu ditemokake kanthi lokal, yen cedhak kudu mbantu ngatasi masalah kanthi luwih cepet. Yen ora, sampeyan kudu ngenteni bagean sing bakal dikirim menyang sampeyan.

Priksa manawa lampiran uga wis cedhak. Kanthi ngono, yen sampeyan butuh, dheweke bakal gampang diakses. Priksa manawa ana opsi sewa uga, yen sampeyan mung nggunakake lampiran tartamtu.

Pabrik lampiran BONOVO bisa nawakake macem-macem lampiran kanggo excavator, sampeyan mung kudu nyebutake macem-macem kahanan kerja sing bisa sampeyan adhepi, sales bakal nawakake solusi tuku mandeg langsung.

Pabrik kareta BONOVO tansah siyaga kanggo nyediakake bagean-bagean undercarriage sing cocog kanggo kabeh mesin kalebu excavator, buldoser, tukang gali, loader kemudi luncur lan liya-liyane.

our products
整套

Inspeksi Pelanggan

Prosedur Pesenan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita