Penggali Sedheng

  • BONOVO Medium Digger xcavator Earth-moving machine for digging

    BONOVO Mediator Digger xcavator Mesin obah bumi kanggo nggali

    Bonovo nawakake macem-macem jinis excavator crawler kanthi ukuran sedheng wiwit 20 ton nganti 34 ton. Excavator crawler 20 ton saka Bonovo iki dibangun khusus kanggo nyukupi kebutuhan pasar tugas menengah sing nuntut. Konfigurasi canggih, mesin turbocharged kinerja tinggi kanthi pompa mekanik kanthi listrik, konsumsi bahan bakar rendah lan adaptasi bahan bakar sing kuat. Diangkah kanthi tepat ing salah sawijining segmen paling kompetitif ing pasar excavator, excavator crawler WE220H Bonovo minangka mitra sing sampurna kanggo macem-macem aplikasi tugas menengah.