Mini Excavator 1.6Tons - ME16

Katrangan singkat:

Pilih mini excavator sing cocog kanggo tugas sampeyan penting banget kanggo nambah produktivitas. Bonovo bisa nawakake macem-macem model supaya cocog karo tugas sampeyan, ora preduli sampeyan nggoleki crawler utawa excavator roda, Bonovo bisa menehi bobot kira-kira bobot saka 0,7 nganti 8,5 ton.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi ME16

2
1
3
Ukuran
Ngukur Gauge 1130mm
Lacak dawa umume 1450mm
Reresik lemah platform 437mm
Radius ayunan pungkasan platform 740mm
Lebar undercarriage 1040mm
Jembar trek 230mm
Dhuwur trek 320mm
Dawa transportasi 3160mm
Dhuwur umume 2377mm

Parameter Sakabèhé ME16

Spesifikasi
Bobot mesin 1400kg
Kapasitas ember 0,045m3
Formulir piranti sing digunakake Backhoe
mesin Model Yanmar3TNV70
Kapindahan 0,854L
Daya output / kacepetan sing dirating 10 / 2200kw / r / min
Torsi maksimal 51.9 / 1600N.M / r / min
kacepetan lan pasukan penggalian Kacepetan lelungan maksimal 3,5km / jam
Kacepetan ayunan lrpm
Kemampuan biji 30 °
Kekuwatan penggalian ember 10,5KN
Pasukan ngeduk lengen 6.5KN
Kekuwatan traktif maksimal 13.5KN
Tekanan lemah 35kgf / cm2
Materi trek Trek karet
Jinis piranti tension Silinder minyak
Range Operasi
Radius penggalian maksimal 3470mm
Ambane Max digging 2150mm
Dhuwur digging maks 3275mm
Dhuwur mbuwang maks 2310mm
Ambane dig vertikal maks 1740mm
Radius ayunan mini 1440mm
Max Dozer mundhak dhuwur 262mm
Max Dozer agul-agul ngangkat ambane 192mm

2

5
4

Proses Produksi

Aplikasi - operasi uji coba mini excavator

Kualifikasi q lan sertifikat

Paket Wadhah lan Paket LCL

FAQ

1. Suwene wektu jaminan garansi mini?

A: Setahun.

2. sertifikasi mini excavator sing sampeyan duwe?
A: CE, ISO9001, SGS, lsp. Yen sampeyan butuh sertifikat liyane kanggo macem-macem negara, kita bisa ndhukung aplikasi;

3. Apa trep kanggo ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Sapa wae pelanggan disambut seneng ngunjungi pabrik, waca jadwal sampeyan sing bakal diatur kanggo sampeyan. 

4. Apa kaluwihan kita dibandhingake karo Produsen / Pabrik?

- Rega Kompetitif - kita makarya dadi panganyang utama macem-macem mesin konstruksi China terkemuka, lan dianggep paling larang karo harga dealer saben wektu. Saka pirang-pirang perbandingan lan umpan balik saka klien, rega kasebut luwih kompetitif tinimbang pabrikan / pabrik liyane.

- Pengalaman industri: pengalaman industri kita bisa diwiwiti wiwit taun 1990an lan kita bakal nggawe pabrik ing taun 2006.

- Respon Cepet-Tim kita kalebu klompok wong sing rajin lan cerdas, kerja 24/7 kanggo nanggapi pitakon klien lan pitakon kabeh wektu. Umume masalah bisa dirampungake sajrone 12 jam.

5. Suwene apa rega kita bakal ditrapake?
We are a tender tender and friendly, never greedy on windfall profit. Sejatine, rega tetep stabil sajrone taun. Kita mung nyetel rega adhedhasar rong kahanan:
1) Tingkat USD: RMB beda-beda gumantung karo kurs mata uang internasional.
2) Pabrikan / Pabrik nyetel rega mesin, amarga rega tenaga kerja saya mundhak, lan biaya bahan baku.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu luwih disenengi kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita