Mini Excavator

  • BONOVO DIGDOG DG10 Mini Excavator with multiple attachments

    BONOVO DIGDOG DG10 Mini Excavator kanthi macem-macem lampiran

    Produk iki kanthi tampilan ayu, konfigurasi dhuwur, perfomance unggul, konsumsi bahan bakar rendah, kisaran operasi sing jembar. Cocog kanggo ngeculake griya ijo sayuran, greening kampus departemen kotamadya. ndudhuk bolongan kanggo nandur wit Pabrik Lemah-Fuit. ngremuk trotoar beton, campuran bahan kerikil pasir, gaweyan konstruksi ing papan sempit lan sapanunggalane. Gunakake kendharaan cepet bisa nambah alat lampiran kayata auger, palu hidrolik, ember selokan, gripping, jempol, ember miring, ripper, garu lan sapanunggalane. Bisa nyuda biaya pangopènan lan operasional, nambah tenaga kerja ningkatake mekanisasi, investasi murah, bathi dhuwur. Bonovo gelem menehi rencana konstruksi lan rencana pengadaan.
  • BONOVO DIGDOG DG12 Mini Excavator with multiple attachments

    BONOVO DIGDOG DG12 Mini Excavator kanthi macem-macem lampiran

    DG12 mini Excavator kanthi struktur swiwi cilik sing tanpa tailless lan opsi shift sisih boom, sing bisa digunakake kanggo operasi ruang sempit
    rotasi tanpa buntut, sasis sing bisa ditarik, ledakan cacat, konfigurasi kelas pertama, sistem operasi pilot beban, jalur karet sing bisa diganti, mesin impor, standar perlindungan lingkungan (Euro 5 lan EPA4)
  • BONOVO DIGDOG DG18 1.8 ton excavator mini digger Crawler Hydraulic Mini Excavator

    BONOVO DIGDOG DG18 1,8 ton pengali mini excavator Crawler Hydraulic Mini Excavator

    DG18 mini Excavator kanthi struktur swiwi cilik tanpa wates lan pilihan shift boom-side-shift, sing bisa digunakake kanggo operasi ruang sempit
    rotasi tanpa buntut, sasis sing bisa ditarik, ledakan cacat, konfigurasi kelas pertama, sistem operasi pilot beban, jalur karet sing bisa diganti, mesin impor, standar perlindungan lingkungan (Euro 5) Bisa dilengkapi kabin sing ditutup kanthi nyedhiyakake lingkungan sing nyenengake kanggo kerja.
  • BONOVO DIGDOG DG25 mini digger excavator 2.5 ton earth-moving machinery small excavator mini digger

    BONOVO DIGDOG DG25 mini digger excavator 2,5 ton mesin bergerak bumi

    DG25 mini Excavator kanthi struktur swiwi cilik tanpa tailless lan opsi shift sisih boom, sing bisa digunakake kanggo operasi ruang sempit.
    Rotasi tanpa telas, sasis sing bisa ditarik, booting cacat, konfigurasi kelas siji, sistem operasi pilot beban, jalur karet sing bisa diganti, mesin impor, standar perlindungan lingkungan (Euro 5) Bisa dilengkapi kabin sing ditutup kanthi nyedhiyakake lingkungan sing kepenak kanggo kerja. Bisa diupdate dadi mesin Kubota Jepang lan dilengkapi kokpit sing ditutup.
  • BONOVO DIGDOG DG20 mini excavator 2ton crawler Chinese digger excavator

    BONOVO DIGDOG DG20 mini excavator 2ton crawler excavator tukang gali Cina

    DG20 mini Excavator kanthi struktur swiwi cilik sing tanpa tailless lan opsi shift sisih boom, sing bisa digunakake kanggo operasi ruang sempit
    rotasi tanpa telas, sasis sing bisa ditarik, ledakan cacat, konfigurasi kelas pertama, sistem operasi pilot beban, jalur karet sing bisa diganti, mesin impor, standar perlindungan lingkungan (Euro 5 lan EPA 4) Bisa dilengkapi kabin sing ditutup kanthi nyedhiyakake lingkungan sing kepenak makarya Bisa dianyarke dadi pompa plunger Italia lan sistem sensing beban Italia
  • Mini Excavator  1 Ton – ME10

    Mini Excavator 1 Ton - ME10

    Mini excavator, sing bisa uga dikenal minangka tukang gali mini sing bisa nulungi gaweyan konstruksi industri lan komersial dadi luwih gampang. Biasane mulai saka 1 ton nganti 10 ton, mini excavator iki menehi sampeyan kemampuan kanggo nggedhekake produktivitas lan uptime ing kahanan kerja paling angel lan paling diwatesi.
  • Mini Excavator  1.6Tons – ME16

    Mini Excavator 1.6Tons - ME16

    Pilih mini excavator sing cocog kanggo tugas sampeyan penting banget kanggo nambah produktivitas. Bonovo bisa nawakake macem-macem model supaya cocog karo tugas sampeyan, ora preduli sampeyan nggoleki crawler utawa excavator roda, Bonovo bisa menehi bobot kira-kira bobot saka 0,7 nganti 8,5 ton.
  • Mini Excavator 2 Tons – ME20

    Mini Excavator 2 Ton - ME20

    Excavator mini Bonovo dirancang kanggo operator kanggo ningkatake kenyamanan taksi lan fitur hemat bahan bakar sing nggawa luwih fleksibel, efisiensi lan produktivitas menyang situs proyek sampeyan. Sampeyan bisa milih lampiran excavator sing beda kanggo proyek sing cocog, tim Bonovo bisa nyedhiyakake suku cadang paling apik lan layanan purna jual.