Merek Kita

Band kita:

Mesin & Peralatan Xuzhou Bonovo dununge ing kutha Xuzhou, basis produksi mesin konstruksi paling gedhe & paling awal ing Tiongkok, ing endi akeh merek terkenal kaya Caterpillar, Volvo, John Deere, Hyundai lan XCMG nandur modhal lan nggawe pabrik pabrik ing kene.

Kanthi teknologi Manufaktur canggih lan kaluwihan sumber daya ing kluster industri, Bonovo ngasilake 3 divisi bisnis utama (Bonovo Attachments, Bonovo Undercarriage Parts lan DigDog) lan tim Bonovo mesthi bisa nyedhiyakake kabeh jinis produk mesin berkualitas ora preduli sampeyan pemilik merek, panganyang utawa pangguna pungkasan.

2

Lampiran Bonovo wis darmabakti kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa luwih fleksibel lan produktivitas kanthi nyedhiyakake lampiran kualitas unggul wiwit taun 1998. Merek iki misuwur kanthi nggawe ember bermutu, kopling cepet, grapples, arm & booms, pulverizer, rippers, thumbs, rake, breakers lan compactor kanggo kabeh jinis excavator, loader steer, skuter, lan bulldozer.

moutain
lion
logo1

Bagéan Undercarriage Bonovo nawakake macem-macem bagean nyandhang kreta kanggo excavator lan dozer. Kita ngerti kombinasi sampurna saka baja cor berkualitas tinggi lan teknologi perawatan panas canggih minangka faktor utama ing kasuksesan merek BONOVO. Bagian-bagian kereta ing ngisor digawe kanthi kualitas, linuwih lan garansi maneh sing bisa dipercaya. Gudang 70,000qq mesthi bisa ngrampungake pangiriman sampeyan sing cepet, lan R&D sing kuat uga tim penjualan profesional mesthi bisa memenuhi syarat kustomisasi kanthi cepet.

DIGDOG

DigDog minangka merek kulawarga klompok Bonovo anyar wiwit 2018. Crita merek wiwit taun 1980-an nalika digunakake minangka merek ember populer ing Afrika kidul. Bonovo marisi merek apik iki, hak ndaftar lan domain kanthi resmi 3 taun sawise bangkrut. Sawise pirang-pirang taun kerja keras lan pengalaman akumulasi industri, DigDog wis dadi merek terhormat kanggo mini excavator lan loader kemudi. Kita sakloron percaya manawa "Ana asu pancen luwih kompeten ndhudhuk tinimbang kucing". Misi kita yaiku nggawe DigDog minangka merek tukang gali cilik sing kondhang kanthi efektif ing lapangan lan slogan kita yaiku: "DigDog, penggali setia sampeyan!"

dog