RIPPER

  • Bonovo newly designed and with rock-breaking alternative function 2 to 85 ton ripper

    Bonovo mentas dirancang lan nggunakake fungsi alternatif rock-break 2 nganti 85 ton ripper

    Bonovo Rock Ripper bisa ngeculake watu, tundra, lemah sing angel, rock alus lan lapisan rock retak sing udan. iku ndadekake nggali ing lemah sing angel dadi luwih gampang lan produktif. Rock Ripper minangka lampiran sing sampurna kanggo nyebrangi medan sing angel, sing ditemokake ing lingkungan kerja sampeyan.
    Ripper Rock Bonovo kudu dirancang kanggo nembus lan nyapu permukaan sing paling angel kanthi gampang supaya bisa nyuwek kanthi efisien ing macem-macem kahanan. Pilih Ripper kanthi desain streamline. Iki bakal njamin shank sampeyan nyuwek bahan kasebut tinimbang dibuku. Bentuk ripper kudu nyengkuyung nyuwek sing efisien. Iki tegese sampeyan bakal nggawe gosokan sing luwih gampang lan luwih jero tanpa akeh mbukak mesin.