Ember quarry ember tugas abot Bonovo kanggo ndhudhuk kahanan lemah sing parah, ing endi watu kasebut umume

Katrangan singkat:

Bonovo Severe Duty Ember nduweni fitur: Kokoh lan awet; baja tahan tahan NM400 utawa Hardox dhuwur digunakake kanggo nggawe piring agul-agul utama, pelat agul-agul lan piring penguat saka pelat dasar. Pelat penguatan, piring pengawal sisih, piring proteksi lan adaptor ember khusus sing diadopsi, sing bisa ningkatake resistensi ember sing abresif lan mlengkung.
Aplikasi: Kanggo ndhudhuk lemah sing angel kanthi puing-puing sing angel utawa ngemot puing-puing lan kerikil, ngemot ember agresif ing aplikasi sing kasar banget kayata rock abot. Ember nyedhiyakake proteksi nyandhang level sing luwih dhuwur kanggo umur luwih dawa ing aplikasi sing kasar banget.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bonovo Severe Duty Ember nduweni fitur: Kokoh lan awet; baja tahan tahan NM400 utawa Hardox dhuwur digunakake kanggo nggawe piring agul-agul utama, pelat agul-agul lan piring penguat saka pelat dasar. Pelat penguatan, piring pengawal sisih, piring proteksi lan adaptor ember khusus sing diadopsi, sing bisa ningkatake resistensi ember sing abresif lan mlengkung.
Aplikasi: Kanggo ndhudhuk lemah sing angel kanthi puing-puing sing angel utawa ngemot puing-puing lan kerikil, ngemot ember agresif ing aplikasi sing kasar banget kayata rock abot. Ember nyedhiyakake proteksi nyandhang level sing luwih dhuwur kanggo umur luwih dawa ing aplikasi sing kasar banget.

Parameter tonase umume digunakake:

Parameter tonase umume digunakake:
Tonnes Jinis Ember Jembar GET Pin Ember Bobot / kg
12T BUCKET SEPATU 30 "- 762mm Seri J250
4 pcs
kalebu 388
15T BUCKET SEPATU 36 "- 915mm Seri J300
5 pcs
kalebu 600
18T BUCKET SEPATU 42 "- 1067mm Seri J350
5 pcs
kalebu 815
20T BUCKET SEPATU 48 "- 1220mm Seri J350
5 pcs
kalebu 1085
25T BUCKET SEPATU 54 "- 1372mm Seri J400
6 pcs
kalebu 1407
30T BUCKET SEPATU 60 "- 1524mm Seri J450
6 pcs
kalebu 1725
36T BUCKET SEPATU 60 "- 1524mm Seri J450
6 pcs
kalebu 1725
49T BUCKET SEPATU 66 "- 1676mm Seri J550
6 pcs
kalebu 2370

Proses Produksi:

Bahan baku:  Kasedhiya akeh jinis piring baja: Q345, NM400, HARDOX, lsp. Bahan kasebut bakal ditliti kanthi kualitas nalika dikirim menyang bengkel.

1608190809(1)
1608190890(1)

Nglereni:  Kita duwe rong jinis mesin pemotong: mesin pemotong kontrol numerik lan mesin pemotong kontrol plasma numerik. Sing bekas digunakake kanggo nglereni piring baja kanthi kekandelan luwih saka 20mm, lan sing terakhir digunakake kanggo motong piring baja kanthi ketebalan kurang saka 20mm

Plat-piring baja kabeh dipotong ing saben bagean ember miturut gambar, banjur bagean kasebut bakal dipoles lan dikirim menyang area mesin.

1608192493
xialiaoji

Area Mesin:

--Drilling & Mboseni 

-Mainly bor bolongan ing bushing lan sisih nglereni.

-A diameter diameter jero sing akurat kanggo nggawe pin supaya cocog karo bushing kanthi sampurna.

1608193036(1)
1608193111(1)

--Milling 

-Piring flange prosesi (excavator CAT lan Komatsu luwih saka 20 ton ember bakal nggunakake piring flange).

1608193141

--Sampeyan

-Gawe alur ing piring baja kanggo nambah area las lan priksa manawa las luwih padhet.

Beveling

Keuntungan las:

Welding Area-Paling apik kanggo kauntungan

-Bonovo nggunakake mesin las terlindung gas karbon dioksida lan kawat fluks, sing disesuaikan karo posisi apa wae ing ruang. Las multi-pass lan las multi-lapisan kabeh fitur.

-Adaptor lan pinggiran agul-agul kalorone wis digawe panas sadurunge ngelas. Suhu dikontrol cukup antara 120-150 ℃

-Tegangan las dikelola ing 270-290 volt, lan arus dijaga 28-30 amp kanggo njamin stabilitas proses las

-Wolder pengalaman duwe trampil teknis kanthi tangan dobel, sing nggawe lapisan las entuk bentuk skala iwak sing anggun

222
555
666
777
888

Keuntungan blasting shot:

1. Copot lapisan oksida permukaan produk

2. Ngeculake kekuwatan las sing digawe nalika ngelas

3. Nambah adhesi cat lan nggawe cat luwih kuat ing piring baja.

shot blasting
1608539208

Pengawasan

Saka bahan mentah nganti produk rampung, kabeh proses ana ing pemeriksaan kualitas ketat kalebu deteksi cacat, inspeksi las, inspeksi ukuran struktur, inspeksi permukaan, inspeksi lukisan, inspeksi perakitan, inspeksi paket, dll

tewt
wqrwr
SPH]QN])9H61FC(HGZL}QIO
fgwqrf
rwqfwe
Order Procedures

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan produsen?
    A: Nggih! Kita minangka pabrikan sing didegake ing taun 2006. Kita nggawe layanan pembuatan OEM kanggo kabeh lampiran excavator lan bagean undercarriage kanggo merek terkenal kayata CAT, Komatsu lan dealer ing saindenging jagad, kayata Excavator / Loader Buckets, Extend Boom & Arm, Coupler Cepet, Riper, Pontoon Amfibi, lsp. Bagian Undercarriage Bonovo nyedhiyakake macem-macem bagean nyandhang undercarriage kanggo excavator lan dozers. Kayata roller trek, roller operator, idler, sprocket, link trek, sepatu trek, lsp.


    P: Napa milih BONOVO tinimbang perusahaan liyane?
    A: We nggawe produk kanthi lokal. Layanan pelanggan istimewa lan khusus kanggo saben pelanggan. Saben produk BONOVO nganggo lapis baja lan awet kanthi garansi struktural 12 wulan. Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi sing asale saka China paling apik. Tim desain kita kerja bareng karo para pelanggan babagan pesenan khusus.

    P: Syarat pembayaran sing bisa ditampa?
    A: Biasane kita bisa nggarap istilah T / T utawa L / C, kadang istilah DP.
    1). ing jangka waktu T / T, pambayaran sadurunge 30% dibutuhake lan saldo 70% kudu dilunasi sadurunge dikirim.
    2). Ing istilah L / C, 100% L / C sing ora bisa dibatalake tanpa "klausa alus" bisa ditampa. Hubungi langsung karo wakil pelanggan kanggo istilah pambayaran tartamtu.

    P: Cara logistik apa kanggo pangiriman produk?
    A: 1) .90% pangiriman lewat segara, menyang kabeh bawana kayata Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Oceania lan Eropa, lsp.
    2). Kanggo negara-negara lingkungan China, kalebu Rusia, Mongolia, Uzbekistan lan liya-liyane, kita bisa ngirim nganggo dalan utawa sepur.
    3). Kanggo bagean cahya sing mbutuhake, kita bisa ngirim layanan kurir internasional, kalebu DHL, TNT, UPS utawa FedEx.


    P: Apa syarat jaminan sampeyan?
    A: Kita nyedhiyakake garansi struktural sajrone 12 wulan utawa 2000 kanggo kabeh produk, kajaba kegagalan amarga instalasi, operasi utawa pangopènan, kacilakan, karusakan, penyalahgunaan utawa modifikasi non Bonovo lan klambi normal.

    P: Apa pimpinan sampeyan?
    A: Kita ngarahake supaya pelanggan entuk wektu sing cepet. Kita ngerti kahanan darurat lan produksi prioritas kudu dipilih kanthi cepet. Wektu pesanan pesanan saham yaiku 3-5 dina kerja, lan pesenan khusus sajrone 1-2 minggu. Hubungi produk BONOVO supaya bisa nyedhiyakake wektu timbal akurat kanggo kahanan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita