BUCKET SEPATU

  • Bonovo severe-duty bucket quarry bucket for digging in severe ground conditions where rock is prevalent

    Ember quarry ember tugas abot Bonovo kanggo ndhudhuk kahanan lemah sing parah, ing endi watu kasebut umume

    Bonovo Severe Duty Ember nduweni fitur: Kokoh lan awet; baja tahan tahan NM400 utawa Hardox dhuwur digunakake kanggo nggawe piring agul-agul utama, pelat agul-agul lan piring penguat saka pelat dasar. Pelat penguatan, piring pengawal sisih, piring proteksi lan adaptor ember khusus sing diadopsi, sing bisa ningkatake resistensi ember sing abresif lan mlengkung.
    Aplikasi: Kanggo ndhudhuk lemah sing angel kanthi puing-puing sing angel utawa ngemot puing-puing lan kerikil, ngemot ember agresif ing aplikasi sing kasar banget kayata rock abot. Ember nyedhiyakake proteksi nyandhang level sing luwih dhuwur kanggo umur luwih dawa ing aplikasi sing kasar banget.