BUCKET DITCH TILT

  • BONOVO original design excavaor tilt ditch bucket any width

    Desain asli BONOVO ember kalor miring jembaré jembaré

    Bonovo Tilt Ditch Ember dikontrol kanggo ayunan kanthi silinder lan sudut paling gedhe nganti 45 derajat. Iki dirancang kanggo nggarap pembuangan standar, grading lan pemuatan bahan ringan tanpa obah ekskavator, sing bisa nyuda panggunaan mesin lan konsumsi bahan bakar.